Αυτό είναι το κλασικό κούρεμα που δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα

Όσο κι αν αλλάζουν τα trends κάθε σεζόν, το συγκεκριμένο hairstyle παραμένει πάντοτε διαχρονικό.

hair Splash News / Ideal Image

Οι τάσεις στα μαλλιά αλλάζουν κάθε σεζόν, με χιλιάδες ιδέες για διαφορετικά κουρέματα και χτενίσματα να μας κατακλύζουν καθημερινά μέσω των social media. Όποιο κι αν είναι το στιλ και τα γούστα σου, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεις αυτό που ταιριάζει στο πρόσωπο και στην αισθητική σου. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει ένα κούρεμα που φαίνεται να μην φεύγει ποτέ από τη μόδα. Για την ακρίβεια, βρίσκεται στις top τάσεις μαλλιών σταθερά κάθε σεζόν, χειμώνα - καλοκαίρι.

Δες επίσης: Η Νο. 1 κίνηση στο καθημερινό skincare που θα απογειώσει την επιδερμίδα σου

Ποιο είναι αυτό; Το καρέ ή αλλιώς bob / lob cut, που μπορεί να είναι είτε αρκετά κοντό και να φτάνει στο ύψος των ζυγωματικών ή του πηγουνιού (bob), και πιο μακρύ φτάνοντας στο ύψος των ώμων (long bob = lob). Αναμφίβολα αποτελεί το πιο κομψό κούρεμα όλων των εποχών με άπειρες διάσημες και μη γυναίκες να απαρνούνται τα μακριά μαλλιά τους για χάρη του.

Γιατί αρέσει στην πλειονότητα των γυναικών; Γιατί αυτή η μοναδική κουπ έχει το χάρισμα να σε κάνει να δείχνεις πάντα elegant και polished, χωρίς πολλή προσπάθεια. Αναβαθμίζει ακόμα και το πιο απλό outfit και το κάνει να δείχνει "ακριβό" ενώ είναι απόλυτα σύγχρονο όποια περίοδο κι αν διανύουμε. Επιπλέον, δεν θέλει κάποια ιδιαίτερη συντήρηση, παρά μόνο λίγο τριμάρισμα κάθε 3 μήνες ώστε να μην χάνεται το μήκος. 

Δες επίσης: Bride-to-be: 10 ιδέες για ένα νυφικό μανικιούρ που δεν θα περάσει απαρατήρητο

Όσο για τα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις σε μια καρέ κουπ, το πιο δημοφιλές είναι το sleek, αυστηρό ίσιο αλλά και οι χαλαροί κυματισμοί που δίνουν στο κούρεμα ένα πιο ανάλαφρο και ρομαντικό vibe.

Δες μερικές εικόνες:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i