5 beauty items που κάθε "it" girl θα έχει στη βαλίτσα των διακοπών φέτος το καλοκαίρι

Μην κλείσεις βαλίτσα χωρίς αυτά τα καλλυντικά στο νεσεσέρ σου.

καλλυντικα iStock

Παραδέξου το, το αιώνιο ερώτημα των περισσότερων γυναικών όταν πρόκειται να ταξιδέψουν είναι ποια καλλυντικά πρέπει να βάλουν οπωσδήποτε στο νεσεσέρ διακοπών. Γιατί δεν αρκεί να πακετάρεις μόνο τα απαραίτητα fashion κομμάτια που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, αλλά πρέπει επίσης να λάβεις υπόψη σου και ποια είναι εκείνα τα beauty προϊόντα που δεν πρέπει με τίποτα να ξεχάσεις, χωρίς όμως να παραφουσκώσεις τη βαλίτσα σου.

Αυτό που θα προτείναμε εμείς είναι να γεμίσεις το νεσεσέρ σου με λίγα και καλά προϊόντα, που θα σου χαρίσουν ενυδάτωση σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά - ώστε να μην ξεφύγεις τελείως από την skincare καθημερινή ρουτίνα σου. Αν έπρεπε μάλιστα να περιοριστούμε μόνο σε 5 προϊόντα, αυτά θα ήταν τα εξής:

Τα 5 beauty items που δεν πρέπει να λείπουν από το καλοκαιρινό νεσεσέρ σου

#1. Travel kits με σαμπουάν - conditioner ή/και αφρόλουτρο

Η περιποίηση και ενυδάτωση των μαλλιών και του σώματος είναι πολύ σημαντική και οφείλεις να την τηρείς εντατικά κάθε μέρα, ακόμα και στις διακοπές. Κι επειδή καταλαβαίνουμε ότι είναι δύσκολο να κουβαλάς ολόκληρες συσκευασίες σαμπουάν ή αφρόλουτρων μαζί σου, μιας και πιάνουν πολύ βάρος, σού προτείνουμε ανεπιφύλακτα να σκεφτείς τη λύση των travel kits που περιέχουν τα αγαπημένα σου προϊόντα σε μικρότερα μπουκαλάκια για εύκολη μεταφορά. Εμείς ανακαλύψαμε τα πιο μυρωδάτα και πρακτικά kits στη Fresh Line: εκεί μπορείς να βρεις ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης σώματος και μαλλιών σε ειδικές συσκευασίες ταξιδίου, σε μεγάλη ποικιλία αρωμάτων. Το "Cleo & Melon Essential Set" θα σε βολέψει τέλεια αφού περιέχει τη σειρά περιποίησης "Κλειώ" για όλους τους τύπους μαλλιών, και την τονωτική σειρά περιποίησης σώματος "Πεπόνι & Μέντα" σε ένα από τα πιο "εξωτικά" νεσεσέρ που έχουμε δει!

#2. Body oil

Καλό είναι να έχεις μαζί σου κάποιο έλαιο σώματος που δεν θα χαρίσει μόνο ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα σου, αλλά και άφθονη λάμψη. Το μαύρισμά σου θα δείξει πιο έντονο ενώ το δέρμα σου θα γίνει αμέσως πιο λείο και βελούδινο. Το καλό με τα body oils είναι ότι οι συνθέσεις τους είναι πολυχρηστικές, οπότε εύκολα μπορείς να εφαρμόσεις λίγο και στα μαλλιά, ακόμα και στο πρόσωπο.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i