Like falsies: Αυτό είναι τo viral lash hack για βλεφαρίδες σαν ψεύτικες

Μια διαφορετική κίνηση με το ψαλιδάκι για βλεφαρίδες θα κάνει πραγματικά τη διαφορά.

βλεφαριδες

Όλες μας θέλουμε μακριές, πλούσιες και γυριστές βλεφαρίδες που δείχνουν σαν ψεύτικες, μιας και κάνουν το βλέμμα μας να φαίνεται πιο έντονο αλλά και τα μάτια μας μεγαλύτερα. Γενικότερα, οι μακριές,  γυριστές βλεφαρίδες ομορφαίνουν το πρόσωπο στη στιγμή ενώ είναι γεγονός ότι δεν χρειάζεται καν να βάψεις τα μάτια σου, αφού θα δείχνουν σαν βαμμένα κάθε στιγμή. 

Δες επίσης: French Girl makeup: To makeup trend που κάνει όλες τις γυναίκες να δείχνουν (πολύ) νεότερες

Εκτός κι αν προικισμένη με πλούσιες βλεφαρίδες εκ γενετής, το πιθανότερο είναι ότι χρησιμοποιείς κάθε πρόσφορο μέσο για να αποκτήσεις το επιθυμητό lash εφέ. Ναι, οι μάσκαρα (και η σωστή τεχνική εφαρμογής τους) καθώς και τα lash liftings βοηθούν πολύ στο να αποκτήσεις ονειρεμένες βλεφαρίδες. Υπάρχει ωστόσο ένα hack που θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις θεϊκές βλεφαρίδες μόνη σου στο σπίτι, ακόμα και χωρίς τη χρήση μάσκαρα. Πρόκειται για ένα μικρό κόλπο με το ψαλιδάκι για βλεφαρίδες, που - φυσικά - έχει γίνει viral στο TikTok.

Δες επίσης: Καλεσμένη σε γάμο: Οι πιο κομψές (και εύκολες) hairstyling ιδέες για να είσαι η πιο καλοχτενισμένη της βραδιάς

To lash curl hack

Στην ουσία, αυτό που πρέπει να κάνεις χρησιμοποιώντας το ειδικό ψαλίδι για βλεφαρίδες είναι να το "δουλεύεις" προσεκτικά κάνοντας ανοδικές και καθοδικές κινήσεις, ώστε να ανυψώσεις τις βλεφαρίδες σου. Συνήθως, αυτό που κάνουμε οι περισσότερες είναι να το περνάμε μόνο μια φορά σε καθοδική φορά, πράγμα που κάνει τις βλεφαρίδες να "κοιτούν" προς τα κάτω. Στο παρακάτω βίντεο μπορείς να δεις ακριβώς πώς να το κάνεις ενώ θα διαπιστώσεις ότι αυτή η τεχνική τις αναδεικνύει τόσο πολύ που δεν χρειάζεται καν να περάσεις μάσκαρα. Φυσικά, οποιαδήποτε μάσκαρα έχεις στη διάθεσή σου θα δείξει υπέροχη, είτε είναι για μήκος, όγκο, διαχωρισμό κλπ.

@audboos Replying to @elisetferrell how I curl my lashes UPSIDE DOWN 🕷 #makeuptutorial #grwm #eyelashes ♬ original sound - audrey🛸

Beauty Editor's tip: Το ψαλιδάκι για βλεφαρίδες θέλει πάρα πολλή προσοχή στη χρήση του, ιδίως αν δεν είσαι εξοικειωμένη με αυτό. Πρέπει να γνωρίζεις πώς να το εφαρμόσεις σε αυτές και πώς θα το δουλέψεις, διαφορετικά μια λάθος κίνηση μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να σπάσει / τραυματίσει τις βλεφαρίδες με ανεπανόρθωτες, πολλές φορές, συνέπειες. Επιπλέον, καλό είναι να μην το χρησιμοποιείς καθημερινά αλλά μόνο σε εξαιρετικές περιστάσεις, ώστε να μην ταλαιπωρείς τσάμπα τις βλεφαρίδες σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i