Mermaid Cut: Το hot καλοκαιρινό κούρεμα που έχει κάνει θραύση στα social media

H top τάση στα κουρέματα του καλοκαιριού είναι "κομμένη και ραμμένη" για τα μακριά μαλλιά.

mermaid cut Splash News / Ideal Image

Τι θα σκεφτόσουν αν σου λέγαμε ότι υπάρχει ένα κούρεμα που είναι "κομμένο και ραμμένο" για τα σπαστά ή ακόμα και τα σγουρά μαλλιά, και είναι η καλύτερη επιλογή σε haircut για το καλοκαίρι; Στοιχηματίζουμε ότι θα ήθελες να το υιοθετήσεις asap, ιδίως αν αναζητάς εύκολες λύσεις για τα μαλλιά σου όταν είσαι διακοπές.

Και εξηγούμαστε αμέσως: αναφερόμαστε στο "mermaid cut", ένα κούρεμα που έχει γίνει viral στο TikTok και δεν απορούμε για τον λόγο. Με τη φρενίτιδα που έχει προκαλέσει κάθε τι... mermaid (βλ. mermaidcore trend), ήταν επόμενο ότι η τάση θα επηρέαζε και τα κουρέματα. Το "γοργονέ" στιλ άλλωστε είναι σούπερ καλοκαιρινό και εφαρμόζεται παντού, από τα μαγιό και το μακιγιάζ μας, μέχρι τα χτενίσματα και τα νύχια μας. Ήταν θέμα χρόνου το πότε θα έκανε την εμφάνισή του ένα mermaid κούρεμα, που άλλωστε πάει πακέτο με τα mermaid waves - και βοηθά τα μαλλιά να υποστηρίξουν άψογα το συγκεκριμένο χτένισμα.

Τι ακριβώς είναι το "mermaid cut"; Για αρχή, πρόκειται για ένα από τα πιο ευέλικτα κουρέματα για μακριά (και, ιδανικά, σπαστά) μαλλιά, που τα βοηθά να αποκτούν φόρμα καθώς στεγνώνουν χωρίς να χρειάζεται να κάνεις σχεδόν καθόλου styling. Και όταν λέμε "φόρμα" εννοούμε βασικά αυτούς τους μαγικούς, ανάλαφρους κυματισμούς που συνήθως αποκτάμε μετά από μια βουτιά στη θάλασσα. 

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i