Κλέλια Ανδριολάτου: Το εύκολο makeup hack που έκανε το βλέμμα της να φαίνεται πιο ξεκούραστο

Tο backstage της beauty προετοιμασίας της ηθοποιού για το επίσημο event του οίκου Louis Vuitton στην Ελλάδα.

ανδριολατου Instagram

Πριν λίγες ώρες πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της #HighJewelry Collection Deep Time του οίκου Louis Vuitton στα διεθνή μέσα, με ένα formal event που έλαβε χώρα στην Ελλάδα και με λαμπερούς προσκεκλημένους από όλο τον κόσμο. Ανάμεσα σε αυτούς και η δημοφιλής ηθοποιός Κλέλια Ανδριολάτου, που έκλεψε τις εντυπώσεις με τη νεανική και απόλυτα κομψή εμφάνισή της.

Πριν την επίδειξη των κοσμημάτων, οι επίτιμοι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δειπνήσουν στo Four Seasons της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στο ξενοδοχείο που έκανε και η ηθοποιός όλη τη beauty προετοιμασία της - όπως διαπιστώσαμε μέσα από τα stories που μοιράστηκε με τους fans της.

Πιο συγκεκριμένα, η Κλέλια Ανδριολάτου δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για το επερχόμενο event, ενώ κρίνοντας από τις φωτογραφίες, επέλεξε ένα απλό, σχετικά μίνιμαλ beauty look για να συνοδεύσει το μοντέρνο outfit της. Έτσι, έκανε ένα κομψό και sleek top-knot, έτσι ώστε να αναδειχτεί το crop top αλλά και ο λαιμός και το πρόσωπό της, ενώ προτίμησε ένα natural μακιγιάζ με ένα glam twist.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i