Τα πιο περιζήτητα κουρέματα του 2023 - μέχρι στιγμής

Φιλαριστά, αυστηρά, κοντά και μακριά, αυτή τη χρονιά οι τάσεις έχουν κάτι για όλες.

κουρεμα Splash News / Ideal Image

Ένα καλό κούρεμα δεν είναι απλά ένα όμορφο αξεσουάρ, είναι το απόλυτο mood booster, αφού όχι μόνο μπορεί να κάνει το outfit σου να δείχνει πιο stylish, αλλά και να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Με τις τάσεις όμως να έρχονται και να φεύγουν είναι δύσκολο να μένεις up to date σχετικά με όλα τα τελευταία trendy στιλ. Εμείς είμαστε εδώ! Κάναμε την έρευνά μας και σου παρουσιάζουμε τα 5 πιο περιζήτητα κουρέματα του 2023, εκείνα που έχουν δηλαδή τις περισσότερες αναζητήσεις -μέχρι στιγμής τουλάχιστον:

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα κουρέματα 2023

1. Wolf cut: 60.500 μηνιαίες αναζητήσεις

Πρόκειται για τη μοντέρνα εκδοχή του κλασικού shag. Είναι ακόμα πιο φιλαριστό κι ανεπιτήδευτο από το αγαπημένο cut των '70s, ενώ ταιριάζει σε όλα τα μήκη μαλλιών. Είναι ένα από τα αγαπημένα κουρέματα του TikTok με περισσότερες από 2,3 δισεκατομμύρια προβολές, ενώ έχει λατρευτεί κι από πολλές celebrities, ανάμεσά τους οι Jenna Ortega, Miley Cyrus, Kaia Gerber, Billie Eilish και Keke Palmer. Για το styling του απλά επιστράτευσε ένα sea salt spray.

2. Butterfly haircut: 14.800 μηνιαίες αναζητήσεις

Το TikTok famous butterfly cut είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα κουρέματα του 2023. Χαρακτηρίζεται από πολλά κοντά layers γύρω από την κορυφή του κεφαλιού, που επιτρέπουν στα υπόλοιπα μαλλιά να μαζευτούν πίσω ώστε το κούρεμα να μπορεί να δείχνει πιο κοντό απ' ότι είναι στην πραγματικότητα. Το μεγαλύτερο θετικό αυτού του κουρέματος είναι το πόσο ευέλικτο είναι, αλλά και το γεγονός ότι μπορεί να υιοθετηθεί από κάθε τύπο μαλλιών.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i