Οι ενυδατικές κρέμες σώματος που δεν πρέπει να λείπουν από το μπάνιο σου

Και θα τις βρεις δώρο στο νέο τεύχος του Shape που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

body iStock

Αν έπρεπε να επιλέξουμε ένα μόνο προϊόν για το σώμα (πράγμα εξαιρετικά δύσκολο), αλλά ας υποθέσουμε ότι μπορούμε, αυτό θα ήταν ξεκάθαρα η κρέμα σώματος (ή το body butter / body yoghurt, ανάλογα με τις προτιμήσεις). 

Πρόκειται για ενυδατικά προϊόντα με διαφορετική σύσταση το κάθε ένα (πιο ελαφριά και λεπτόρρευση υφή για την body lotion, πιο παχύρρευστη και πλούσια για το body butter), που χαρίζουν ενυδάτωση και θρέψη στο σώμα, ακόμα και στα πιο σκληρά σημεία της επιδερμίδας (βλ. αγκώνες, γόνατα, φτέρνες). Παράλληλα όμως, προσφέρουν ανεπανάληπτη μυρωδιά, που σε ορισμένες περιπτώσεις διαρκεί για ώρες και σε κάνει να μοσχοβολάς όλη μέρα. 

Δες επίσης: Τα 3 πιο σημαντικά beauty λάθη των διακοπών

Εμείς ανακαλύψαμε και δοκιμάσαμε τα πιο ευωδιαστά body butters & body yoghurts σε 3 διαφορετικά, μοναδικά αρώματα από τη Messinian Spa. Και τα τρία περιέχουν φυσικά συστατικά που αφήνουν την επιδερμίδα μεταξένια, ενυδατωμένη, αναζωογονημένη και λαμπερή.

#1. Body Butter – Ρόδι & μέλι

Πλούσιο σε βούτυρο καριτέ και κακάο, με ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, μέλι, ρόδι, αμυγδαλέλαιο, καλέντουλα, ιπποφαές,  αλόη, βιταμίνες Β5 (πανθενόλη), Α και Ε. 

Body Butter – Ρόδι & μέλι

#2. Body Yogurt  – Γιαούρτι & Αλόη

Περιέχει πρωτεΐνες γιαουρτιού, πανθενόλη (pro-vitamin B5), βιολογική αλόη, ΠΟΠ και βιολογικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, έλαια από αβοκάντο, καλέντουλα, βερίκοκο, εκχύλισμα αγγουριού. Iδανικό για ξηρές, ευαίσθητες και εκτεθειμένες στον ήλιο επιδερμίδες.

Body Yogurt

#3. Body Yogurt  – Γιαούρτι & Καρύδα

Περιέχει πρωτεΐνες γιαουρτιού, έλαιο κάνναβης, έλαιο καρύδας, πανθενόλη, βιολογική αλόη, ΠΟΠ και βιολογικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας. Ιδανικό για ξηρές, ευαίσθητες και εκτεθειμένες στον ήλιο επιδερμίδες.

Body Yogurt

Το καλύτερο; Θα τα βρεις δώρο με το Shape Ιουλίου που μόλις κυκλοφόρησε στα περίπτερα, και μάλιστα σε κανονικό μέγεθος και στην προνομιακή τιμή των 6,50 ευρώ.

Shape Ιουλίου

Μην το χάσεις!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i