3 "χρυσά" tips για την πιο λαμπερή επιδερμίδα που είχες ποτέ

Plus, οι καλύτερες ενυδατικές κρέμες για λάμψη που εμπιστεύονται όλες οι skincare gurus.

λαμπερη επιδερμιδα Splash News / Ideal Image

Όλες οι γυναίκες ανεξαιρέτως θέλουμε λαμπερή επιδερμίδα και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πετύχουμε αυτό το glowy εφέ. Και όχι, δεν χρειάζεται να περιπλέξεις τα πράγματα για να το πετύχεις, ούτε να ακολουθήσεις μια 10- step ρουτίνα περιποίησης που ενδεχομένως θα σε κουράσει και μπορεί μάλιστα να δημιουργήσει ακόμα και προβλήματα στο δέρμα σου.

Ο δρόμος για μια λαμπερή επιδερμίδα μπορεί μεν να είναι απλός, χρειάζεται όμως να γνωρίζεις ορισμένα πράγματα για να την κάνεις να λάμψει στην κυριολεξία. Ποια είναι λοιπόν τα 3 tips που πρέπει να ακολουθήσεις από σήμερα κιόλας για μια επιδερμίδα που ακτινοβολεί;

#1. Η καθημερινή φροντίδα και ενυδάτωση είναι απαραίτητη

Μπορεί να ακούγεται ένας δεδομένος κανόνας, αλλά δυστυχώς δεν είναι για όλους. Αν θέλουμε να έχουμε λαμπερό, νεανικό δέρμα το πρώτο πράγμα που πρέπει να φροντίσουμε είναι η εντατική ενυδάτωση που οφείλουμε να προσφέρουμε κάθε μέρα στο πρόσωπό μας. Τα βασικά βήματα μιας υγιούς skincare ρουτίνας εμπεριέχουν τον καθαρισμό και το σωστό ντεμακιγιάζ, την ενυδάτωση - θρέψη καθώς και την αντηλιακή προστασία all year round. Μην σε τρομάζουν τα παραπάνω - δεν χρειάζεται να εφαρμόζεις 10 προϊόντα για να τα πετύχεις. Αρκεί το καθαριστικό σου, μια ενυδατική ή ένα σέρουμ και το αντηλιακό.

#2. Απολέπιση

Η απολέπιση είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να αποκτήσεις λαμπερή επιδερμίδα, μιας και ευνοεί τη φυσιολογική κυτταρική ανανέωση που είναι απαραίτητη για να φύγουν τα νεκρά κύτταρα και να αποκαλυφθεί ένα νέο στρώμα - άρα μια πιο λαμπερή όψη. Αυτός ο μηχανισμός που γίνεται φυσιολογικά από τον οργανισμό καθυστερεί όσο μεγαλώνουμε - γι' αυτό και πρέπει να τον βοηθήσεις εσύ, βάζοντας στη ζωή σου τα peelings (χημικά ή μηχανικά). Παρ' όλα αυτά, πρέπει να προσέξεις τα εξής:

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i