Το καλοκαιρινό πάρτι του Miss Bloom που έγινε viral σε ένα βράδυ και θα θυμόμαστε για πάντα

Ζήσαμε "το καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά", μαζί με αγαπημένους φίλους, αρώματα, μουσικές, ποτά και χορό!

party

Σου έχει τύχει να ονειρεύεσαι τις καλοκαιρινές διακοπές σου και όταν τελικά έρχεται η ώρα να τις ζήσεις, να ξεπερνάνε κάθε προσδοκία, πλάνο και όνειρό σου; Αυτό ακριβώς συνέβη και σε μας, την ομάδα του Miss Bloom, οργανώνοντας το πιο χαλαρό και κεφάτο πάρτι του φετινού καλοκαιριού: Αυτό που ζήσαμε το απόγευμα της Τετάρτης 5 Ιουλίου '23 στο Toro Del Mar του Athines by the sea ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας, είχε ευχάριστες ανατροπές και εκπλήξεις, χαλαρή διάθεση και πολλή Ελλάδα!

Ο υπέροχος χώρος του beach bar Toro Del Mar είχε μετατραπεί -με την πολύτιμη βοήθεια της anthings- σε ένα κυκλαδίτικο σκηνικό, με τους καλεσμένους σε λευκό-μπλε dress code να φωτογραφίζονται σε περιβάλλον νησιώτικου καφενείου, κρατώντας props-ταμπέλες με ονομασίες προορισμών. Κρεμασμένα λευκά και γαλάζια σημαιάκια ψιθύριζαν καλοκαίρι στο θρόισμα του ανέμου, και ελληνικά παραδοσιακά μοτίβα σε διακοσμητικές λεπτομέρειες υπενθύμιζαν την ανυπέρβλητη ομορφιά της ελληνικής παράδοσης.

Στο stand της KORRES τα αρώματα Ελλάδας μάς ταξίδεψαν στο Λευκό, στον Αύγουστο, τη Σίκινο, το Κύμα, και οι νότες τους ζωντάνεψαν τις πιο αγαπημένες μας καλοκαιρινές αναμνήσεις σαν παλιές πολαρόιντ που πήραν ξανά χρώμα. Το Ελληνικό Καλοκαίρι ήταν εκεί και δηλώσαμε σαν έτοιμοι από καιρό να το ζήσουμε δοκιμάζοντας την αντηλιακή σειρά Γιαούρτι της KORRES που προστατεύει όχι μόνο την επιδερμίδα μας αλλά και το περιβάλλον.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i