Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την πιο κολακευτική τάση μακιγιάζ του φετινού καλοκαιριού

To latte makeup έχει κάνει θραύση στα social media και όχι μόνο,

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Πολλά είναι τα makeup trends που έρχονται στο προσκήνιο κάθε καλοκαίρι, ωστόσο ένα είναι αυτό που έχει κάνει θραύση τελευταία τόσο στα social media όσο και ανάμεσα στις διασημότερες fashionistas και celebrities: τo latte makeup, που είναι ό,τι πιο hot και φρέσκο για καλοκαίρι.

Το latte makeup είναι η μοντέρνα εκδοχή του κλασικού μπρονζέ μακιγιάζ. Χρησιμοποιούνται κυρίως οι καφέ, μπεζ και καραμελέ αποχρώσεις σε όλο το πρόσωπο, για ένα απόλυτα ομοιόμορφο αποτέλεσμα που κολακεύει όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως χρώματος μαλλιών / ματιών και τόνου επιδερμίδας. Επιπλέον, ανάλογα με την εκδοχή που θα ακολουθήσεις (πιο απαλή ή πιο έντονη), δίνεται ένταση στα μάτια με ένα πολύ σέξι smokey bronzed eye look. Το αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι ότι ενισχύεται ή/και αναδεικνύεται το μαύρισμα ή οι ήδη μαυρισμένες επιδερμίδες. 

Δες επίσης: Τα must-have beauty items του νεσεσέρ διακοπών

Ευτυχώς, το συγκεκριμένο look είναι από τα πιο εύκολα και γρήγορα στην επίτευξή τους, μια και θα χρειαστείς λίγα προϊόντα μακιγιάζ για να πετύχεις το "latte" εφέ: ένα ανάλαφρο foundation (ή ενυδατική με χρώμα ή σέρουμ / νερό με χρώμα - το νέο μας beauty fave), το bronzer σου σε κρεμώδη, ιδανικά υφή, το ρουζ και ένα κραγιόν ή γκλος σε ανάλογες αποχρώσεις. Τέλος, έχε υπόψη σου ότι το bronzer μπορεί να εφαρμοστεί και στα μάτια αντί για σκιά για ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Δες επίσης: Πώς να διατηρήσεις ενυδατωμένα τα μαλλιά σου ακόμα και τις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μια από τις πολλές διάσημες που υιοθέτησαν με μεγάλη επιτυχία το latte makeup. Οι natural αποχρώσεις του trend ταίριαξαν απόλυτα με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα και τα καστανά μαλλιά και μάτια της. 

Δες το αποτέλεσμα:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i