Μαλλιά που φριζάρουν; Αυτό το hair serum κοστίζει λιγότερο από 15 ευρώ και κάνει θαύματα

3 ακόμα αγαπημένα μας, δραστικά προϊόντα για να "δαμάσουμε" τα μαλλιά μας και ένα tip που πρέπει να γνωρίζεις.

Περιποίηση μαλλιών iStock

Όσες από εμάς έρχονται αντιμέτωπες με τα ατίθασα μαλλιά που φριζάρουν, γνωρίζουν καλά ότι το καλοκαίρι είναι η εποχή που αυτό το φαινόμενο εντείνεται. Ναι, ο ήλιος, η υγρασία, ο αέρας και το αλάτι της θάλασσας κάνουν την πίστα του φριζαρίσματος να μοιάζει ακόμα πιο δύσκολη. Ωστόσο, ακολουθώντας τα κατάλληλα steps και ανακαλύπτοντας τους ιδανικούς beauty συμμάχους, μπορούμε να δαμάσουμε τα μαλλιά που το καλοκαίρι δεν "υπακούν" σε κανόνες. Κάπως έτσι, λοιπόν, δοκιμάσαμε και ένα value for money serum για το οποίο έχουμε ακούσει πολλά, και υπόσχεται να βάλει τέλος στο φριζάρισμα. Ο λόγος, λοιπόν, για τον ορό Dream Long, Elvive, από τη L’Oréal Paris.

Καθώς μιλάμε για ένα serum που μπορεί να τιθασεύσει τα μαλλιά που φριζάρουν από την υγρασία, προστατεύοντας το hair-look μας από τη ζέστη και από την υγρασία, σίγουρα πρόκειται για έναν ορό που έχει σημαντική θέση στο νεσεσέρ των διακοπών μας. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του; Χάρη στο μείγμα φυτικής κερατίνης και βουτύρου κακάο δίνει στα μαλλιά τη φροντίδα που χρειάζονται για να πούμε "αντίο" στο φριζάρισμα.

Το beauty tip κατά του φριζαρίσματος που πρέπει να γνωρίζεις:

Μέσα σε ένα μπουκαλάκι προσθέτουμε conditioner (1/3), συμπληρώνουμε με απιονισμένο νερό. Επιπλέον, μπορούμε να προσθέσουμε κάποιες σταγόνες από το αγαπημένο σου έλαιο, προκείμενου να "χαρίσουμε" extra άρωμα. Αυτό το μείγμα χάρη στις μαλακτικές του ιδιότητες βελτιώνει το ph της τρίχας μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι επειδή το απιονισμένο νερό δεν έχει άλατα, η χρήση του θα ενυδατώσει πλήρως τα μαλλιά μας  και θα τα αφήσει λαμπερά και μεταξένια.

3 ακόμα δραστικοί σύμμαχοι κατά του φριζαρίσματος

Δείτε περισσότερα στο elle.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i