Ready to Upgrade? Πώς αποφάσισα να αναβαθμίσω τη ζωή μου - από σήμερα κιόλας

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι για εμένα το καλοκαίρι των αλλαγών.

dove Βασίλης Μαντάς

Ανάμεσα σε emails, meetings, social media και την προσπάθειά μου να διατηρήσω μια καλή κοινωνική ζωή, ένιωσα ότι...το έχασα. Ξέχασα να φροντίζω εμένα κι αυτό είναι κάτι που ορκιζόμουν ότι ποτέ δεν θα μου συμβεί. Τα καλά νέα είναι ότι είναι καλοκαίρι, πράγμα που σημαίνει ότι έχω την καλύτερη αφορμή για ανανέωση. Κάθε χρόνο εξάλλου τέτοια εποχή, καθώς η θερμοκρασία αυξάνεται κι η μέρα μεγαλώνει και γεμίζει με πιο fun δραστηριότητες, πιάνω τον εαυτό μου να είναι πιο αισιόδοξος. Αποφάσισα λοιπόν πως θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω στο γραφείο μετά τις διακοπές πιο ανανεωμένη κι ευδιάθετη από ποτέ και δεσμεύομαι να ξεκινήσω την προσπάθειά μου αυτή σήμερα κιόλας.

Αυτή η τόσο έντονη αποφασιστικότητά μου και η τάση για αλλαγές κι επαναπροσδιορισμό των όσων έχουν τελικά σημασία, δεν θα μπορούσαν να έρθουν σε καλύτερη στιγμή, αφού προ ημερών το Dove μου έστειλε το πιο όμορφο kit και με προσκάλεσε να κάνω Upgrade στο νέο αποσμητικό Dove Advanced Care και να αναβαθμίσω τη ζωή μου.

Εγώ επέλεξα να δώσω μεγαλύτερη σημασία στην ψυχική και σωματική μου υγεία αφιερώνοντας μία ώρα καθημερινά στον εαυτό μου. Η μία αυτή ώρα self care μπορεί να είναι τελείως διαφορετική κάθε μέρα.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i