5 μυστικά που κάνουν το μανικιούρ να διαρκεί περισσότερο

Κράτα σημειώσεις.

μανικιούρ iStock

Το μανικιούρ είναι ένα από τα στοιχεία που ολοκληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο τα looks μας και δίνουν αυτή την extra πινελιά κομψότητας που χρειαζόμαστε σε κάθε μας εμφάνιση. Πραγματικά, ποια δεν νιώθει υπέροχα μόλις έχει ανανεώσει το μανικιούρ της, επιλέγοντας ένα εντυπωσιακό χρώμα ή ένα super stylish nail trend. Την απάντηση τη γνωρίζουμε και κάπως έτσι σήμερα αποφασίσαμε να αναζητήσουμε όλα τα μυστικά που δίνουν extra διάρκεια στο μανικιούρ μας γιατί ναι, όλες θέλουμε να διατηρήσουμε το αποτέλεσμα άθικτο για όσο περισσότερο γίνεται.

Κανόνας 1: Λέμε "ναι" σε ένα έλαιο για τη φροντίδα της επιδερμίδας

Κι όμως για να διατηρήσουμε υγιή τα νύχια μας και να δώσουμε διάρκεια στο μανικιούρ μας είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε καθημερινά ένα λάδι επιδερμίδας και ιδιαίτερα να το ακολουθούμε ως βήμα αμέσως μετά το στέγνωμα του βερνικιού μας. Γιατί; Οι βιταμίνες στο λάδι θα κρατήσουν τα νύχια και τα πετσάκια ενυδατωμένα και έτσι θα είναι λιγότερο πιθανό να σπάσουν και να "σχιστούν". Μάλιστα, ακόμα και σε περίπτωση που δεν θέλουμε να αγοράσουμε ένα ειδικό έλαιο από κάποιο brand, μπορούμε εναλλακτικά γι’ αυτό το σκοπό να χρησιμοποιήσουμε λάδι καρύδας και ελαιόλαδο.

Κανόνας 2: Αποφεύγουμε τις πολλές στρώσεις

Εκτός από τη βάση μας και το top coat, θα πρέπει να περνάμε το βερνίκι με το χρώμα της επιλογής μας μόνο 1 με 2 στρώσεις. Εάν προχωρήσουμε πέρα ​​από αυτό, το βερνίκι θα είναι πιο επιρρεπές στο να σπάσει σε κομμάτια. Σε γενικές γραμμές το μυστικό γι΄αυτόν τον κανόνα είναι να επιλέξουμε μια απόχρωση που δεν θα χρειάζεται πολλές στρώσεις για να υπάρχει η απόδοση που επιθυμούμε στο χρώμα.

Δείτε περισσότερα στο elle.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i