Mερικά έξυπνα tips για τη χρήση της μάσκαρα

Δες πώς θα αποκτήσεις τέλειες, εντυπωσιακές βλεφαρίδες εύκολα και γρήγορα.

μάσκαρα iStock

Οι πυκνές, υγιείς και πλούσιες βλεφαρίδες είναι όνειρο κάθε γυναίκας. Για να τις αποκτήσεις μόνο με τη βοήθεια της μάσκαρα θα πρέπει να μάθεις, από τη μία, να επιλέγεις το σωστό προϊόν και, από την άλλη, να το εφαρμόζεις με επιδεξιότητα. Δες παρακάτω μερικά έξυπνα tips για τη χρήση της μάσκαρα που αποτελεί σίγουρα το πιο δημοφιλές προϊόν μακιγιάζ.

- Η μάσκαρα είναι ένα προϊόν με ημερομηνία λήξης. Τρεις μήνες μετά το άνοιγμά της αρχίζει να στεγνώνει και, άρα, να μην χαρίζει το επιθυμητό αποτέλεσμα για αυτό και θα χρειαστεί να την αντικαταστήσεις.

- Μια στρώση μάσκαρα δεν αρκεί, το ξέρεις καλά. Ξεκίνα με την πρώτη και περίμενε να στεγνώσει λίγο, αλλά όχι εντελώς, πριν απλώσεις την δεύτερη. Απόφυγε να βάλεις και άλλες στρώσεις καθώς το αποτέλεσμα θα είναι υπερβολικό ενώ μπορεί να συσσωρευτεί πολύ προϊόν και να έχεις κολλημένες βλεφαρίδες.

- Αν έχεις ίσιες βλεφαρίδες και θέλεις να τους δώσεις έντονη καμπύλη θα χρειαστείς σίγουρα το ειδικό ψαλίδι για τις βλεφαρίδες. Μην το φοβηθείς, είναι εύκολο στη χρήση αλλά δεν πρέπει να ξεχνάς πως πρέπει να το χρησιμοποιείς πάντα σε καθαρές βλεφαρίδες, πριν τη μάσκαρα, ποτέ μετά από αυτή!

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i