Το hack του ενός λεπτού που θα εξασφαλίσει όγκο ακόμα και στα πιο λεπτά μαλλιά

Μαλλιά και χτενίσματα που δείχνουν φλατ; Ποτέ ξανά!

hair Splash News / Ideal Image

Αν ανήκεις στις γυναίκες με λεπτά μαλλιά, είναι πολύ πιθανό να παρατηρείς κάποιες φορές ότι δείχνουν φλατ και "πατικωμένα", ακόμα κι αν τα έχεις πιάσει σε αλογοουρά. Μάλιστα, αυτό είναι ένα φαινόμενο που μπορεί να συμβαίνει ακόμα και σε μαλλιά με πιο χοντρή τρίχα, όταν το βάρος τους είναι τόσο μεγάλο που τα κάνει να "πέφτουν".

Δες επίσης: 3 top μυστικά περιποίησης μαλλιών που ίσως δεν γνωρίζεις

Αν είσαι λάτρις των χτενισμάτων, και πιο συγκεκριμένα της αλογοουράς, υπάρχει ένας πανεύκολος τρόπος για να την κάνεις να δείχνει πιο "φουσκωμένη", ιδίως αν παρατηρείς ότι πέφτει μετά από λίγη ώρα. Και όχι μόνο αυτό - το συγκεκριμένο τέχνασμα θα κάνει τα μαλλιά σου να δείξουν πολύ πιο πλούσια και με άφθονο όγκο στη στιγμή. 

Πώς θα το πετύχεις;

Απλούστατα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκινήσεις πιάνοντας τα μαλλιά σου μισά μισά, αντί για την κλασική αλογοουρά που κάνεις συνήθως. Στη συνέχεια, και αφού έχεις στερεώσει την κοτσίδα με ένα λαστιχάκι, πρέπει να δημιουργήσεις ένα κενό με τα δάχτυλά σου έτσι ώστε να περάσεις μέσα από αυτό το κενό τα υπόλοιπα μαλλιά, που έχεις αφήσει κάτω. Με αυτόν τον τρόπο καλύπτεις το λαστιχάκι αλλά και δημιουργείς την ψευδαίσθηση του όγκου και των περισσότερων μαλλιών, μιας και έχει δημιουργηθεί ένα φούσκωμα λόγω του διπλού γυρίσματος των μαλλιών.

Δες επίσης: Ρυτίδες γέλιου: Ο πιο φυσικός τρόπος για να βελτιώσεις την όψη τους

Δες παρακάτω στην πράξη πώς ακριβώς θα το κάνεις:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i