Oι αντιρυτιδικές κρέμες που εμπιστεύονται όλες οι διάσημες γυναίκες άνω των 50

Οι πιο αποτελεσματικές και value for money κρέμες αντιγήρανσης.

ναυπλιωτου

H αντιγήρανση είναι ένα θέμα που απασχολεί ολοένα και περισσότερο τις γυναίκες, ακόμα και από πολύ νεαρή ηλικία. Υπάρχουν γυναίκες που ξεκινούν τις αντιρυτιδικές κρέμες ή ακόμη και τα ενέσιμα από τα mid 20s τους, με στόχο να προλάβουν ή να καθυστερήσουν τις πρώτες γραμμές και ρυτίδες που αναπόφευκτα θα κάνουν την εμφάνισή τους στο πρόσωπο. Και όσο κι αν αυτό μπορεί να θεωρηθεί υπερβολικό από κάποιους, είναι αλήθεια ότι η σωστή περιποίηση και η πρόληψη (όχι όμως απαραίτητα με αντιγηραντικές κρέμες), μπορεί πράγματι να εξασφαλίσει μια νεανική επιδερμίδα για περισσότερο. 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το skincare παίζει καίριο ρόλο στην όψη της επιδερμίδας, είτε μιλάμε για ρυτίδες είτε για άλλα πρώιμα σημάδια (φωτο)γήρανσης: κηλίδες, πανάδες, άλλες δυσχρωμίες, αφυδάτωση και ξηρότητα. Γι' αυτό και οι ειδικοί επιμένουν να φροντίζουμε το δέρμα μας από νωρίς, χαρίζοντάς του όλη τη θρέψη και ενυδάτωση που χρειάζεται, ώστε να μην δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για ξηρότητα, άρα και εμφάνιση ρυτίδων, ακόμα και πρόωρα. 

Εμείς συγκεντρώσαμε τις αγαπημένες αντιγηραντικές κρέμες πολλών διάσημων Ελληνίδων αλλά και ξένων celebrities άνω των 50, που εμπιστεύονται απόλυτα και χρησιμοποιούν ανελλιπώς εδώ και χρόνια. Κι αν κρίνουμε από την αψεγάδιαστη επιδερμίδα τους, το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτές οι κρέμες "δουλεύουν" - όπως και το εντατικό skincare.

Μαρία Ναυπλιώτου

Η γοητευτική ηθοποιός, λάτρης της φυσικότητας, έχει δηλώσει πολλές φορές ότι αγαπημένη της αντιρυτιδική κρέμα είναι η Vital Perfection Uplifting and Firming Cream της Shiseido, μια μεταξένια, πολυτελή κρέμα, που δρα ενάντια στην απώλεια της ελαστικότητας, τις ρυτίδες και τα στίγματα. Χαρίζει ενυδάτωση, πιο σφριγηλή και ελαστική επιδερμίδα με λαμπερή όψη. Φυσικά, την περιποίησή της ολοκληρώνει με το αντίστοιχο σέρουμ και κρέμα ματιών της ίδιας σειράς.

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i