Πώς θα εφαρμόσεις το κραγιόν για να έχει διάρκεια όλη μέρα

4 tips που πρέπει να γνωρίζεις!

κραγιόν iStock

Σε πολλές περιπτώσεις έχουμε έρθει αντιμέτωπες με το ερώτημα για το πώς γίνεται να μείνει σταθερό το μακιγιάζ μας όλη την ημέρα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση το χρώμα των χειλιών αφού για πολλές από εμάς είναι αρκετά δύσκολο να διατηρήσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ωστόσο, επειδή οι makeup artist, τα καταφέρνουν πάντα, συγκεντρώσαμε μερικά από τα tips τους.

Προετοιμάζουμε το δέρμα

Και η περιοχή των χειλιών είναι ένα κομμάτι του δέρματός μας και μάλιστα, μιλάμε για μια περιοχή αρκετά ευαίσθητη. Κάπως έτσι, λοιπόν, αξίζουν στα χείλη μας μια ρουτίνα περιποίησης, όπως ακριβώς κάνουμε και σε όλο το πρόσωπο. Τι σημαίνει αυτό; Βάζουμε στο πρόγραμμα, ως πρώτο step, την απολέπιση και την ενυδάτωση.

Η απαλή απολέπιση θα θρέψη το ξηρό δέρμα, ώστε να έχουμε έναν καθαρό καμβά για να εφαρμόσουμε στη συνέχεια το κραγιόν μας αργότερα. Η απολέπιση βοηθά επίσης στην εξομάλυνση των λεπτών γραμμών, οι οποίες θα "εγκλωβίσουν” το κραγιόν κατά την εφαρμογή του.

Αμέσως μετά την απολέπιση, θα πρέπει να εφαρμόσουμε ένα super ενυδατικό προϊόν όπως ένα βάλσαμο. Τα χείλη, όπως και το δέρμα, χρειάζονται ενυδάτωση για να παραμείνουν σαρκώδη και ελαστικά. Έτσι, ένα αποτελεσματικό lip balm μπορεί να συγκρατήσει τα απαραίτητα επίπεδα υγρασίας και να θεραπεύσει τα σκασμένα χείλη.

Δείτε περισσότερα στο elle.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i