2 συχνά λάθη που κάνουμε στη πρωινή ρουτίνα ομορφιάς και δημιουργούν ρυτίδες

2 συμβουλές για να βάλουμε φρένο στον πιο γρήγορο σχηματισμό των ρυτίδων.

ρυτίδες unsplash

Σίγουρα τα beauty tips δεν πάνε ποτέ χαμένα. Ναι, όσα και αν έχουμε ακούσει κατά καιρούς, πάντα θα είμαστε "ανοιχτές” στο να μαθαίνουμε νέες skincare συμβουλές και μυστικά ομορφιάς που θα χαρίσουν ένα upgrade στην ιεροτελεστία περιποίησης που ακολουθούμε καθημερινά.

Μάλιστα, σε αυτό το σημείο, πρέπει να σου πούμε ότι τόσο η βραδινή, όσο και η πρωινή ρουτίνα ομορφιάς έχουν την δικιά τους ξεχωριστή σημασία. Γιατί; Είναι διαφορετικές οι λειτουργίες που εκτελεί η επιδερμίδα μας κατά τη διάρκεια της νύχτας, και διαφορετική το πρωί. Αν, λοιπόν, επικεντρώνεσαι μόνο στη βραδινή beauty routine γιατί τότε βρίσκεις το χρόνο που χρειάζεσαι, ίσως πρέπει να δώσεις έμφαση και στη πρωινή περιποίηση. Πίστεψέ μας η επιδερμίδας μας είναι καθρέφτης οπότε ό,τι κάνουμε ή δεν κάνουμε είναι ορατό.

Κάπως έτσι, σήμερα αποφασίσαμε να σου μιλήσουμε για τα 2 πιο συχνά λάθη που μπορεί να κάνουμε εμείς οι γυναίκες στη πρωινή ρουτίνα ομορφιάς μας, τα οποία προκαλούν ρυτίδες. Όπως κατάλαβες θα μιλήσουμε για τη morning beauty routine γιατί όταν το πρωί βιαζόμαστε να φύγουμε από το σπίτι-είμαστε πολλές- ενδέχεται να υποκύψουμε σε κάποια λάθη, τα οποία όμως έχουν και συνέπειες.

Ξεχνάμε την ενυδάτωση

Κάποια στιγμή τα τελευταία χρόνια επικράτησε μια φήμη ότι είναι εντελώς ανοησία να πλένουμε το πρόσωπό μας το πρωί — τελικά, πόση βρωμιά και λιπαρότητα μπορεί να συσσωρεύσει το δέρμα μας ενώ κοιμόμαστε ήσυχες; Σίγουρα, υπάρχει λίγη αλήθεια στην ιδέα ότι πρέπει να εστιάσουμε στον πιο έντονο καθαρισμό κατά το τέλος της ημέρας, τη στιγμή που θα αφαιρούμε και το μακιγιάζ μας.Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραμελούμε την πρωινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδα μας. Έτσι, ένα πολύ σημαντικό μέρος αυτής της ρουτίνας είναι η προσθήκη υγρασίας στο δέρμα, χρησιμοποιώντας την αγαπημένη μας ενυδατική κρέμα προκειμένου να εξασφαλίσουμε μια super ενυδατωμένη και λεία επιδερμίδα.

Δείτε περισσότερα στο elle.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i