To serum που "ορκίζονται" οι skin experts για φυσική αύξηση του κολλαγόνου

Μήπως αυτός είναι ο τύπος του serum που χρειάζεσαι;

αντιγηραντικό σέρουμ iStock

Γνωρίζουμε ότι το κολλαγόνο είναι η κύρια πρωτεΐνη που υπάρχει στο σώμα μας για να διατηρείται η επιδερμίδα μας λαμπερή, ανθεκτική και ελαστική. Ωστόσο, ξέρουμε καλά επίσης ότι με το πέρασμα των ετών η φυσική παραγωγή του μειώνεται από τον οργανισμό μας και κάπως έτσι το να βρούμε την κατάλληλη skincare ρουτίνα που θα στοχεύσει στην ενίσχυσή του, είναι απαραίτητη. Ποιος είναι, λοιπόν, ο νούμερο ένα τύπος προϊόντων όπου "ορκίζονται” αρκετοί skin experts για να πετύχουν το στόχο; Έχουμε την απάντηση.

Στην περίπτωση που θέλουμε να κάνουμε τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές λιγότερο ορατές, αλλά να πετύχουμε και τη φυσική ανύψωση της επιδερμίδας μας, θα πρέπει να στοχεύσουμε σε κάποιο αποτελεσματικό serum με πεπτίδια, καθώς, σύμφωνα με τους ειδικούς, έχουν τη δυνατότητα να διεγείρουν την ανάπτυξη της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης που χρειάζεται το δέρμα μας.

Πώς οι οροί πεπτιδίων ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου

Τα πεπτίδια προκύπτουν από τη συγχώνευση πολλών αμινοξέων, που είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία της επιδερμίδας μας. Καθώς το κολλαγόνο αποτελείται από τρεις πολυπεπτιδικές αλυσίδες, η εισαγωγή πεπτιδίων μπορεί να ενισχύσει την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα. 

Δείτε περισσότερα στο elle.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i