4 nail trends που σίγουρα θα σε πείσουν να τα δοκιμάσεις αυτό το χειμώνα

Ίσως το nail inspo που έψαχνες βρίσκεται σε αυτό το άρθρο.

μανικιούρ iStock

Κάθε σεζόν κάνουν την εμφάνισή τους νέα nail trends που μας "κλείνουν" το μάτι και μας προκαλούν να τα δοκιμάσουμε για να χαρίσουμε extra πόντους στο στυλ μας. Σωστά; Έτσι, και ο φετινός χειμώνας αναμένεται να φέρει μαζί του νέες τάσεις στο μανικιούρ που σίγουρα θα μας κάνουν να υποκύψουμε στη γοητεία τους γιατί ναι, όταν μιλάμε για λεπτομέρειες που αναβαθμίζουν τις εμφανίσεις μας στο λεπτό, ξέρουμε καλά ότι τα nail trends λειτουργούν ακριβώς έτσι.

Εμείς, λοιπόν, κάναμε για ακόμα μια φορά την καθιερωμένη μας beauty ερεύνα και βρήκαμε 4 super stylish επιλογές που θα δούμε να πρωταγωνιστήσουν έντονα όλο το χειμώνα, αποτελώντας έτσι την ιδανική επιλογή για τα επόμενα μανικιούρ που θα υιοθετήσουμε.

Lace Embroidery

Τα nail treds που υιοθετούμε σε πολλές περιπτώσεις λειτουργούν τόσο άψογα που μπορούν να γίνουν η συνέχεια των ρούχων μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα; Ένα από τα nail trends που είδαμε να πρωταγωνιστούν κατά τη διάρκεια του Fashion Month και συγκεκριμένα στο show για το brand, PatBo, όπου η nail artist Gina Edwards έδωσε στο μανικιούρ των μοντέλων, το εφέ κεντημένης δαντέλας πάνω σε μια βάση frosted απόχρωσης.

Δείτε περισσότερα στο elle.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i