French Girl Glow | Το μυστικό της Μαρίας Παπαγεωργίου για μια επιδερμίδα που ακτινοβολεί υγεία και νεότητα

Η Μαρία Παπαγεωργίου έχει βρει το γαλλικό μυστικό περιποίησης που αναδεικνύει την πιο λαμπερή εκδοχή της επιδερμίδας της.

παπαγεωργιου Παναγιώτης Παρίσης

Γνωστές για το ανεπιτήδευτα κομψό στιλ τους, αλλά και την αψεγάδιαστη επιδερμίδα τους, που δεν χρειάζεται foundations και πούδρες για να δείχνει όμορφη και λεία, οι Γαλλίδες ακολουθούν πολύ απλές ρουτίνες περιποίησης. Το σημείο συνάντησής τους είναι το φαρμακείο, όπου αγοράζουν προϊόντα ομορφιάς με γαλλική υπογραφή και μίνιμαλ συνθέσεις. Ενώ ο υπόλοιπος κόσμος "φορτώνει" τις ρουτίνες του με πολλά προϊόντα και δραστικά συστατικά, εκείνες στρέφονται σε βαθιά ενυδατικά προϊόντα με άκρως αποτελεσματικές συνθέσεις, ενώ περιορίζονται στα απολύτως "βασικά" μιας ρουτίνας: ορός, κρέμα ματιών και κρέμα προσώπου.

Η πάντα λαμπερή και νεανική επιδερμίδα τους, αλλά και η μίνιμαλ προσέγγισή τους στην ομορφιά εμπνέει εκατομμύρια κορίτσια σε όλον τον κόσμο, που ακολουθούν πιστά τις french beauty routines τους προκειμένου να βοηθήσουν και τη δική τους επιδερμίδα να αναδείξει τον πιο όμορφο "εαυτό" της. Αυτό κάνει και η Μαρία Παπαγεωργίου, η οποία, ακριβώς όπως οι Γαλλίδες, λατρεύει τα φυσικά beauty looks και τις περισσότερες μέρες είναι makeup free.

Για να μπορεί να βγαίνει έξω χωρίς μακιγιάζ αλλά γεμάτη αυτοπεποίθηση με την απόλυτα λαμπερή επιδερμίδα της, όπως μας είπε, έχει γεμίσει το boudoir της με προϊόντα από ένα από τα πιο αγαπητά γαλλικά skincare brands. Ο λόγος φυσικά για τη Lierac, η οποία εδώ και 50+ χρόνια συνδυάζει την επιστήμη με την αισθητική και τις απολαυστικές υφές, δημιουργώντας πραγματικά "φάρμακα ομορφιάς", όπως οραματίστηκε ο ιδρυτής της, Δόκτωρ Cariel. Πώς ακριβώς την έχει εντάξει όμως στη μέρα της η Μαρία Παπαγεωργίου;

Η μέρα ενός french girl

Όπως μας αποκάλυψε η ίδια, ξεκινά τη μέρα της σαν άλλη Παριζιάνα, πίνοντας ένα café au lait και τρώγοντας ένα pain au chocolat. Σειρά έχει φυσικά η αγαπημένη της πρωινή συνήθεια, το skincare. Όπως μας τόνισε, ορκίζεται στη σειρά Hydragenist της Lierac, η οποία στην καρδιά των συνθέσεων των προϊόντων της έχει 100% φυσικής προέλευσης υψηλού μοριακού βάρους υαλουρονικό οξύ. Το πολύτιμο αυτό συστατικό διατηρεί σε ισορροπία τα επίπεδα νερού στην επιδερμίδα καθώς είναι ιδιαίτερα υγροσκοπικό. Ακόμα επαναπυκνώνει εντατικά την επιδερμίδα, προσφέροντας άμεση άνεση ενώ λειαίνει τις γραμμές αφυδάτωσης.

Δες περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i