5 value for money δώρα ομορφιάς που κάθε γυναίκα θα εκτιμούσε να λάβει

Οι ωραιότερες προτάσεις δώρων για την Ευγενία, την Χρύσα, την Χριστίνα και την Βασιλική, αλλά κι όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

χριστουγεννιατικα δωρα Splash News/Ideal Image

'Tis the season to be...stressed! Όσο και να μας αρέσουν τα Χριστούγεννα, θα λέγαμε ψέματα αν υποστηρίζαμε πως η αρχή της εορταστικής περιόδου δεν μας στρεσάρει λίγο. Holiday dinner parties, secret Santa gatherings και δεκάδες ονομαστικές εορτές (βλ. Χρύσα, Χριστίνα, Βασιλική, Ευγενία κλπ) μεγαλώνουν κατά πολύ την to do λίστα μας καλώντας μας να βρούμε όμορφα, πρακτικά δώρα, που ευχαριστήσουν τους πάντες. Φέτος αποφασίσαμε να πάρουμε αυτό το άγχος από πάνω σου κι έτσι βρήκαμε τα καλύτερα value for money δώρα ομορφιάς για να χαρίσεις στις φίλες, τις συναδέλφους, τις αδερφές και τις θείες σου. Πού; Στην Fresh Line φυσικά!

Feminine & Sensual

Για τη φίλη σου που αγαπά τις πολύ θηλυκές, αισθησιακές εσάνς, προτείνουμε το Limited Edition Cassandra Set. Με γλυκές και ζεστές αρωματικές νότες και διακριτικό χρυσό shimmer, το αφρόλουτρο, το γαλάκτωμα σώματος και το αρωματικό νερό σώματος θα την κάνει να λάμπει σε κάθε πάρτι των γιορτών.

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i