Holiday Party Glam: Πώς να πετύχεις το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ για τα γιορτινά parties

Η Έλενα Πιερίδου προετοιμάζεται για τα social gatherings της εορταστικής σεζόν υιοθετώντας το πιο glamorous makeup look.

πιεριδου

Ανεξάρτητα από το αν τα Χριστούγεννα σε βρουν σε πάρτι με τους συναδέλφους σου, σε ένα νυχτερινό κέντρο με τις φίλες σου, σε ένα από τα it bar της πόλης ή σε ένα house party με τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους, το γιορτινό μακιγιάζ σου δεν μπορεί παρά να είναι λαμπερό και glamourous.

Την ίδια άποψη έχει και η Έλενα Πιερίδου, η οποία την περίοδο των γιορτών αποφάσισε να αφήσει στην άκρη τον μινιμαλισμό, που συνήθως χαρακτηρίζει το καθημερινό μακιγιάζ της και να ποντάρει σε έξτρα δόσεις λάμψης, που θα κάνουν τις party εμφανίσεις της ακόμα πιο ξεχωριστές. Σύμμαχοί της στο παιχνίδι των φωτεινών αντανακλάσεων είναι οι σκιές και τα κραγιόν με glitter, αλλά και τα highlighters που χαρίζουν στο μακιγιάζ τη λάμψη που απαιτούν οι γιορτές. Άλλωστε αν δεν πειραματιστείς με το μακιγιάζ σου αυτές τις μέρες, κατά τις οποίες κάνεις -ίσως- τις πιο glamorous εμφανίσεις σου μέσα στη χρονιά, τότε πότε θα το κάνεις;

Για να πετύχει το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ, η Έλενα Πιερίδου στράφηκε στη MAC Cosmetics και τα always trusted προϊόντα της, παίρνοντας φυσικά και τις απαραίτητες συμβουλές μακιγιάζ από την Mac Senior Artist for Balkans, Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου.

Holiday Party Glam | Step by Step

Όσο σωστή και να είναι η τεχνική σου ή όσο ποιοτικά και να είναι τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσεις, ποτέ δεν θα έχεις το αψεγάδιαστο αποτέλεσμα που επιθυμείς, αν δεν περιποιηθείς πρώτα κατάλληλα την επιδερμίδα σου. Η απαραίτητη ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα της Έλενας Πιερίδου δόθηκε με το Hyper Real- Serumizer, το οποίο περιέχει ceramides, υαλουρονικό οξύ και νιασιναμίδη κι έτσι εξισορροπεί, αναδομεί και ενισχύει τον δερματικό φραγμό, για βελούδινη επιδερμίδα που ακτινοβολεί.

Σειρά έχει η δημιουργία της πιο flawless βάσης, για την οποία φυσικά χρησιμοποιήθηκε το Studio Radiance Serum Powered Foundation, το οποίο χαρίζει μεσαία προσαρμόσιμη κάλυψη, λεία υφή και λάμψη που διαρκεί.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i