Το glam μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις στο ρεβεγιόν - και δεν περιέχει ίχνος glitter

Αν δεν σου αρέσει το glitter και προτιμάς τα πιο απλά πράγματα, αυτό το makeup look είναι για σένα.

makeup Splash News / Ideal Image

Βρισκόμαστε στα μέσα περίπου της εορταστικής περιόδου, με τα συνεχόμενα πάρτι αλλά και το επερχόμενο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς να μας κρατούν σε συνεχή εγρήγορση. Το τι θα φορέσουμε, πώς θα φτιάξουμε τα μαλλιά μας αλλά και τι μακιγιάζ θα κάνουμε αποτελούν τα στάνταρ ερωτήματα που κάνουμε στις φίλες μας ενώ παράλληλα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τυχόν συμπτώματα hangover των προηγούμενων ημερών, που μάλλον έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στην επιδερμίδα μας.

Δες εδώ πώς θα αντιμετωπίσεις τη θαμπή επιδερμίδα από το ξενύχτι με αυτή τη DIY μάσκα ενυδάτωσης και λάμψης

Αν αναζητάς ένα εύκολο makeup look που να είναι λαμπερό και glamorous αλλά χωρίς να έχει glitter και έντονες λάμψεις, έχουμε το ιδανικό για σένα. Μετά από αναζήτηση στα social media, ανακαλύψαμε τα πιο "λαχταριστά" makeup looks που θα σου χαρίσουν ζωηρό χρώμα και λάμψη, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις πολλά πράγματα - και χωρίς ίχνος glitter. 

To εύκολο hair hack για ανάλαφρες μπούκλες - σαν κομμωτηρίου - στο σπίτι

Πρόκειται για το αγαπημένο μακιγιάζ της Hailey Bieber, που είναι εμπνευσμένο από τη νεράϊδα του Καρυοθραύστη και το οποίο έγινε viral σε χρόνο μηδέν. Το Sugar Plum Fairy makeup έχει γίνει πλέον trend και ευτυχώς για εμάς, δεν είναι δύσκολο να το πετύχεις.

3 γιορτινά (και εύκολα) looks μακιγιάζ που κολακεύουν όλους τους τόνους επιδερμίδας

Δες στα παρακάτω tutorials πώς να το αντιγράψεις:

@millieleer Trust Hailey for the new trends 💗 Products used: (Liquid Blush: @Glossier Powdered Blush/Highlight: @Iconic London Liquid Eyeshadow: @Armani beauty Mascara: @Kylie Cosmetics Lipliner: @Huda Beauty Lipgloss: @rhode skin) #makeup #sugarplummakeup #haileybieber ♬ dźwięk oryginalny - <3

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i