To εύκολο hair hack για ανάλαφρες μπούκλες - σαν κομμωτηρίου - στο σπίτι

Ένα glam χτένισμα, ιδανικό για τις γιορτές - που όμως μπορείς να κάνεις και μόνη σου σπίτι.

Margot Robbie Splash News / Ideal image

Μπορεί να νόμιζες ότι τα ανάλαφρα blow-out χτενίσματα που χαζεύεις στα social media θέλουν οπωσδήποτε κομμωτήριο, η αλήθεια όμως είναι λίγο διαφορετική. Συγκεκριμένα, υπάρχουν διάφορα εύκολα hacks που μπορείς να υιοθετήσεις για να δημιουργήσεις ένα όμορφο και πολύ γιορτινό χτένισμα χωρίς να χρειαστείς τη βοήθεια του κομμωτή σου.

Τα καλύτερα body oils για πλήρη ενυδάτωση και λάμψη στο σώμα

Τι θα χρειαστείς; Μερικά ρόλεϊ και το αγαπημένο σου styling tool για μπούκλες (ισιωτική ή ψαλίδι). Αρχικά, θα πρέπει να χτενίσεις πολύ καλά τα μαλλιά σου ώστε να είναι λεία, χωρίς κόμπους. Συνεχίζεις πιάνοντας μία μία τούφα και γυρνώντας τη με το hot tool ώστε να δημιουργηθεί ένα σπάσιμο. Αυτό που πρέπει να κάνεις στην κάθε τούφα είναι να την τυλίξεις στο ρόλεϊ ώστε να μη χαθεί το σπάσιμο. Άφησε για λίγη ώρα τα ρόλεϊ στα μαλλιά ώστε να πάρουν τη φόρμα τους, και αν είναι ανάγκη, πέρασέ τα με τον ζεστό αέρα του σεσουάρ. Αν μπορείς να τα αφήσεις για όσο το δυνατόν περισσότερο στα μαλλιά σου, το αποτέλεσμα θα είναι πιο έντονο και με μεγαλύτερη διάρκεια.

Τα κραγιόν με υαλουρονικό οξύ για ενυδάτωση και σταθερό χρώμα είναι το νέο trend στο μακιγιάζ φέτος

Όταν βγάλεις τα ρόλεϊ θα διαπιστώσεις πόσο όμορφες και ανάλαφρες μπούκλες έχουν δημιουργηθεί, σαν να έχεις μόλις βγει από το κομμωτήριο. 

Tip: Για να χαρίσεις διάρκεια στο χτένισμα, δεν αρκεί να ψεκάσεις με λακ τα μαλλιά σου στο τέλος. Θα χρειαστεί επίσης να τους περάσεις λίγο αφρό για μπούκλες ή κάποιο ανάλογο styling προϊόν, όταν είναι ακόμα νωπά μετά το λούσιμο.

Δες το βίντεο:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elies (@elisehoogerdijk)

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i