Αυτό είναι το κομψό χρώμα μανικιούρ του φετινού χειμώνα που ταιριάζει σε όλα τα σχήματα νυχιών

Το διαχρονικό μανικιούρ που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες.

beauty Splash News / Ideal Image

Ανάμεσα στην πληθώρα χρωμάτων και σχεδίων που διατίθενται για το μανικιούρ, υπάρχει ένα χρώμα που θα είναι πάντοτε διαχρονικό, όσα χρόνια και trends κι αν περάσουν. Και το πιο σημαντικό: ταιριάζει με όλα τα σχήματα και μήκη νυχιών, από τα πιο κοντά και τετράγωνα ή squoval μέχρι τα μακριά οβάλ και αμυγδαλωτά.

Πιο συγκεκριμένα, το μπορντό (ή το πολύ σκούρο κόκκινο) όχι μόνο κολακεύει όλα τα σχήματα νυχιών, αλλά και δείχνει απόλυτα κομψό σε όλους τους τόνους επιδερμίδας. Επιπλέον, τυχαίνει να ανήκει σε εκείνα τα βερνίκια που είναι διαχρονικά τα πιο δημοφιλή του χειμώνα. Ούτως ή άλλως, όσο πιο μουντός ο καιρός, τόσο πιο σκούρα τα χρώματα που θέλουμε να κάνουμε στο μανικιούρ μας, σωστά;

Παρατηρείς (έντονη) τριχόπτωση; Τα σαμπουάν που πρέπει να δοκιμάσεις για πιο δυνατά μαλλιά

Pro tip: Μερικοί από τους πιο διάσημους και πετυχημένους nail artists συμφωνούν στο εξής: ότι τα σκούρα χρώματα γενικότερα δείχνουν πολύ καλύτερα σε κοντά νύχια, που ακολουθούν το φυσικό τους σχήμα. Εξυπακούεται φυσικά ότι πρέπει να προηγηθεί πολύ καλή περιποίηση με καθάρισμα των επωνύχιων και της γύρω περιοχής (πετσάκια, παρωνυχίδες) αλλά και σωστό λιμάρισμα - buffing.

Extra note: Αν βαριέσαι τη μονοχρωμία και θες να χαρίσεις ένα twist στο μανικιούρ σου, μπορείς να επιλέξεις χρώμα με shimmer / χρυσόσκονη. Στην αγορά θα βρεις πολλά μπορντό βερνίκια με glitter που δείχνουν το ίδιο κομψά στα νύχια - και δεν χρειάζεται ημιμόνιμο για να πετύχεις το shimmery φινίρισμα.

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ του φετινού χειμώνα που έχει "κερδίσει" όλες τις fashionistas

Δες παρακάτω μερικές ιδέες:

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i