Valentine's Day: Τα πιο ακαταμάχητα δώρα που θα ενθουσιάσουν τον/την αγαπημένο/η σου (αλλά και σένα)

Τα απόλυτα Romance & Love Boxes για τον Άγιο Βαλεντίνο.

couple istock

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει κι αν είσαι δεσμευμένη, πιθανόν να αναρωτιέσαι τι δώρο θα προσφέρεις φέτος στον αγαπημένο σου. Και εάν η πρώτη σκέψη που σου έρχεται είναι κάποιο ανδρικό άρωμα ή σετ περιποίησης, τότε είσαι μέσα στο μυαλό μας.

Η Messinian Spa καλωσορίζει το Φεβρουάριο με την ελπίδα η αγάπη να μοιράζεται και να πολλαπλασιάζεται απ’ όπου και αν προέρχεται. Γι’ αυτό και παρουσιάζει τα 2 νέα beauty boxes για στιγμές γεμάτες αγάπη. Τα καινούρια κουτιά δώρων & I Love you to The Moon And Back είναι η καλύτερη επιλογή δώρου για τον αγαπημένο σου (ή και για σένα)!

Messinian Spa
Messinian Spa

Το Romance Βox περιλαμβάνει το Φυσικό Αρωματικό Κερί Μασάζ, που θα σου χαρίσει στιγμές χαλάρωσης και θα δημιουργήσει ατμόσφαιρα, και το unisex Αφρόλουτρο Spicy Vanilla, για ένα ζεστό, αλλά και διασκεδαστικό μπάνιο. To Lovers Boxxx περιλαμβάνει Βιολογικό Παρθένο Έλαιο Καρύδας (food grade), που είναι σούπερ ενυδατικό και θρεπτικό, αλλά και το unisex Hair & Body Mist Spicy Vanilla, με ζεστό, πικάντικο άρωμα και νότες από βανίλια, άνθος καπνού και ξύλου. Και στα 2 κουτιά θα βρείς ΔΩΡΟ το μαγνητάκι & I love you to the moon & back, για να βάλεις μία φωτογραφία με την/τον αγαπημένη/ο σου! Όποιο και αν είναι το relationship status σας, γιορτάστε τον έρωτα και βουτήξτε σε αυτόν με ό,τι σας κάνει χαρούμενους.

Διαθέσιμα σε φαρμακεία και επιλεγμένα σημεία.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.messinianspa.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i