Must - try: Η θεραπεία ενυδάτωσης και σφριγηλότητας που μου χάρισε την πιο λαμπερή επιδερμίδα ever

Το facial που θα κάνει την επιδερμίδα σου να ακτινοβολεί υγεία και λάμψη.

skin

Μπορεί να έχω δοκιμάσει πολλά face treatmens, λίγα facials ωστόσο ήταν τόσο αποτελεσματικά όσο η θεραπεία προσώπου για ενυδάτωση και σφριγηλότητα που είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω πριν λίγο καιρό - και έκανε την επιδερμίδα μου να λάμπει στην κυριολεξία.

Να πάρω ωστόσο τα πράγματα από την αρχή. Δεν έχει πολύ καιρό που έχει ανοίξει ένα πολυτελέστατος πολυχώρος ομορφιάς στην Κηφισιά, το The Hall. Πρόκειται για ένα από τα πιο καινοτόμα ινστιτούτα ομορφιάς που έχω επισκεφτεί - και, πίστεψέ με, έχω πάει σε πολλά -, που προσφέρει πολλαπλές beauty υπηρεσίες σε έναν εξαιρετικά μοντέρνο και προσεγμένο χώρο, από περιποιήσεις και καθαρισμούς προσώπου μέχρι αποτρίχωση, μανικιούρ και πεντικιούρ. Χαρακτηριστικό του γνώρισμα είναι ότι επιχειρεί να προσφέρει στον εκάστοτε πελάτη μια VIP εμπειρία περιποίησης (αλλά και αίσθηση). Εγώ επέλεξα να δοκιμάσω το Hydra Originel Treatment που χαρίζει ενυδάτωση και σφριγηλότητα στο κουρασμένο και θαμπό δέρμα, κάνοντάς το να ακτινοβολεί. 

Αναλυτικότερα, μαζί με την εξειδικευμένη και πολύ έμπειρη αισθητικό του The Hall, Νίκη Δρόσου, συζητήσαμε τις ανάγκες και το ιστορικό μου, ενώ εκείνη επέλεξε τα πιο ποιοτικά, φυσικά προϊόντα από τη σειρά της Phytomer, εξηγώντας μου αναλυτικά τι οφέλη προσφέρει το καθένα στην επιδερμίδα και για ποιον λόγο θεωρούνται τα καλύτερα από πολλούς skin experts - εξού και κατέχουν εξέχουσα θέση στα διασημότερα spa του πλανήτη. Σε αυτή τη θεραπεία εφαρμόζονται προϊόντα που περιέχουν οργανικά θαλάσσια δραστικά συστατικά υψηλής αποδοτικότητας, και τα οποία χαρίζουν εξαιρετική υγρασία στην επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα αποτοξινώνουν και μάχονται όλους τους εξωτερικούς παράγοντες που προκαλούν οξείδωση και άρα θαμπάδα. Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά ωστόσο ήταν οι συνδυαστικές κινήσεις μασάζ αλλά και το μασάζ σε λαιμό και ντεκολτέ, που όχι μόνο με χαλάρωσαν πλήρως αλλά και βοήθησαν τα συστατικά των προϊόντων να εισχωρήσουν βαθύτερα στην επιδερμίδα. Επιπλέον, είναι γνωστό ότι το μασάζ βελτιώνει την μικροκυκλοφορία και λειαίνει το πρόσωπο, κάνοντας τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες λιγότερο ορατές. 

Τι μου έκανε περισσότερη εντύπωση; Η εφαρμογή μιας αποτοξινωτικής και καθαριστικής μάσκας από τη Phytomer, από θαλάσσιους ζεόλιθους, σύμπλεγμα αργίλων και εκχύλισμα από καφέ φύκια. Ο ζεόλιθος είναι ένα ηφαιστειογενές πέτρωμα με θερμαντική δράση, που ρουφά όλους τους ρύπους από τους πόρους του δέρματος και αποτοξινώνει, καθώς αυτο-θερμαίνεται λίγη ώρα μετά την εφαρμογή της στο πρόσωπο.

Δες την επιδερμίδα μου λίγα λεπτά μετά τη θεραπεία:

skin

Μερικά πράγματα για το The Hall που αξίζει να αναφερθούν:

#1. Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση δημιουργημένη από δύο γιατρούς και τον γιο τους, η τεχνογνωσία και ιατρική εξειδίκευση των οποίων αντανακλάται σε κάθε λεπτομέρεια. Για παράδειγμα, όλες οι πετσέτες και τα σύνεργα μανικιούρ - πεντικιούρ ακολουθούν ένα αυστηρό, 3-step τελετουργικό καθαρισμού και απολύμανσης, που δεν έχω συναντήσει αλλού. Συγκεκριμένα, πρώτα πλένονται σε επαγγελματικό πλυντήριο όπως αυτά που χρησιμοποιούνται σε μεγάλα νοσοκομεία και κλινικές, έπειτα συσκευάζονται, για να περάσουν από τον κλίβανο και να γίνει, τελικά, έλεγχος ποιότητας. 

#2. Το ιατρικό background αντικατοπτρίζεται και στο γεγονός ότι μπορείς να ζητήσεις και υπηρεσία ποδολογίας, με την υποστήριξη ειδικευμένων ιατρών (αγγειοχειρουργό, λοιμωξιολόγο και δερματολόγο) ενώ σύντομα θα υπάρχουν και δερματολογικές υπηρεσίες αλλά και υπηρεσίες από πλαστικό χειρουργό για αισθητικές επεμβάσεις.

#3. Μεγάλη εντύπωση μου προκάλεσε και το γεγονός ότι το (πολύ άνετο) κρεβάτι των θεραπειών προσώπου ανοίγει στη μέση για να υποστηρίξει και ταυτόχρονη υπηρεσία πεντικιούρ. 

#4. Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στο μανικιούρ και πεντικιούρ είναι εξειδικευμένα δερματολογικά προϊόντα που δεν θα τα βρεις στην αγορά.

#5. Οι καρέκλες πεντικιούρ είναι σχεδιασμένες ειδικά στην Ιταλία από την πιο έμπειρη εταιρεία spa στον κόσμο, ενώ είναι τοποθετημένες με τέτοια απόσταση και ειδικά διαχωριστικά για να δημιουργείται μια αίσθηση ιδιωτικότητας και ασφάλειας στον κάθε πελάτη. Στα plus ότι έχεις υπέροχη θέα στην Πάρνηθα!

Δες την εμπειρία μου στο βίντεο:

@sophie.ioannou New hotspot in town *The Hall* ❤️Αξίζει να επισκεφτείς τον πολυτελή αυτόν πολυχώρο ομορφιάς για μια ολοκληρωμένη περιποίηση απο την κορυφή μέχρι τα νύχια (κυριολεκτικά 😅) #περιποιησηπροσωπου #καθαρισμοςπροσωπου #σφριγηλότητα #πεντικιουρ #μανικιουρ #πεντικιουραθηνα #μανικιουραθηνα #καθαρισμοσπροσωπου #λαμπερόδερμα #pedicure #manicure #glowyskin ♬ original sound - favsoundds

Σε πείσαμε να το επισκεφτείς; Ανακάλυψε περισσότερα στο thehall.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i