Τα body mists είναι η νέα εμμονή των beauty girls: Αυτά είναι τα αγαπημένα μας

Το καλύτερο; Θα τα βρεις δώρο στο Shape Μαρτίου που μόλις κυκλοφόρησε.

αρωμα

Τα body mists (ονομάζονται επίσης και "body water" "aqua mists", "body sprays" και "body splash) είναι η νέα εμμονή των beauty addicts ενώ κάνουν θραύση τελευταία και στο TikTok - και όχι άδικα. Αποτελούν την τέλεια εναλλακτική ενός κλασικού αρώματος, που είναι σούπερ ευέλικτα αφού είναι πιο ελαφριά ως προς τη σύστασή τους - γεγονός που βολεύει από διάφορες πλευρές. 

Αναλυτικότερα, πρόκειται για πιο δροσερά και ανάλαφρα αρώματα που ακριβώς χάρη στην πιο ελαφριά σύνθεσή τους, μπορείς να τα ψεκάζεις σε όλο το σώμα (ακόμα και τα μαλλιά ή τα ρούχα σου) και να τα ανανεώνεις κάθε στιγμή της ημέρας. Τα body mists αποτελούν μια κατηγορία από μόνα τους, η σύνθεση των οποίων βασίζεται σχεδόν εξ ολοκλήρου στο νερό ενώ σπάνια περιέχουν οινόπνευμα. Γι' αυτό άλλωστε μπορούν να χρησιμοποιηθούν άφοβα ακόμα και στα μαλλιά, αφού η σύνθεσή τους όχι μόνο δεν φθείρει ούτε ξηραίνει την τρίχα, αλλά την περιποιείται και της δίνει λάμψη και ενυδάτωση.

Το καλύτερο; Περικλείονται συνήθως σε ελαφριά μπουκάλια που είναι πανεύκολο να μεταφέρεις μαζί σου σχεδόν παντού, αφού δεν βαραίνουν την τσάντα σου ούτε πιάνουν πολύ χώρο. Είναι επομένως η τέλεια ιδέα για να ανανεώνεις το άρωμά σου στο γραφείο ή στη βόλτα, και είναι ιδανικά και για ταξίδι.

Υπάρχουν πολλά body mists στην αγορά που μπορούν άνετα να αντικαταστήσουν το κλασικό σου άρωμα. Εμάς μας αρέσουν για εκείνες τις μέρες που θέλουμε μια αέρινη μυρωδιά και όχι ένα βαρύ άρωμα, που πολλές φορές μπορεί να μας "πνίγει". Παράλληλα, ένα body water είναι τέλειο και ενόψει της άνοιξης αλλά και του καλοκαιριού, αφού έχει μια απίθανα δροσιστική αίσθηση.

Fresh Line

Ένα από τα πιο μυρωδάτα mists που έχουμε δοκιμάσει ποτέ είναι το Body Water της Fresh Line, εμπλουτισμένο με φυτικά εκχυλίσματα σε διάφορα αρώματα για όλα τα γούστα. Στο νέο τεύχος του Shape που μόλις κυκλοφόρησε στα περίπτερα, θα βρεις το πολυγαπημένο αυτό body water σε 3 διαφορετικά αρώματα (Ρόδι & Cranberry, Σταφύλι & Νεκταρίνι, Ιταλικό Σύκο), για να επιλέξεις το δικό σου αγαπημένο. Μην το χάσεις!

Fresh Line

SHAPE ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i