3 hacks στο μακιγιάζ για να κάνεις face lifting

Με αυτά τα steps στο μακιγιάζ, όλοι θα αναρωτιούνται αν έκανες face lifting.

makeup istock

Ποιος είπε ότι με το μακιγιάζ μας δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε εφέ lifting; Με τα κατάλληλα προϊόντα και τις σωστές τεχνικές όλα είναι δυνατά. Κάπως έτσι εμείς αναζητήσαμε το make-up hacks που θα μας εξασφαλίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και στα συστήνουμε δίχως δεύτερη σκέψη. Ακολουθώντας τις συμβουλές μας, η πιο λαμπερή και νεανική όψη είναι δεδομένα.

1. Contouring στη γνάθο, τα μάγουλα και τα χείλη

Οι τρεις κύριες περιοχές για να στοχεύσουμε με το contouring και να εξασφαλίσουμε εφέ lifting είναι η γραμμή του σαγονιού, τα μάγουλα και τα χείλη, σύμφωνα με την professional makeup artist, Mary Winkenwerder. Το πρώτο της βήμα είναι να εφαρμόσει μια σκούρα γραμμή (2-4 αποχρώσεις πιο βαθιά από τον φυσικό τόνο του δέρματός σας) αμέσως κάτω από το φυσικό σχήμα της γνάθου μας. "Αναμείξτε καλά στο δέρμα και εφαρμόστε μια πιο ανοιχτή γραμμή (2-3 αποχρώσεις πιο ανοιχτή) ακριβώς πάνω από τη γραμμή του σαγονιού στο πρόσωπο", λέει, τονίζοντας και πάλι ότι πρέπει να κάνουμε καλό μπλεντάρισμα για να αναμειχθεί πλήρως το χρώμα.

Στη συνέχεια, πάμε στην περιοχή των μάγουλων, στην οποία θα πρέπει να εφαρμόσουμε "μια γραμμή βαθύ τόνου (2-4 αποχρώσεις πιο βαθιά από τον φυσικό τόνο του δέρματός μας) και μια πιο ανοιχτόχρωμη γραμμή πάνω από τη βαθύτερη γραμμή τόνου στο κάτω μάγουλο". Επιπλέον, σύμφωνα με την make-up expert, πάνω από την πιο ανοιχτόχρωμη γραμμή στο μάγουλο, τραβάμε μια ακόμα γραμμή (πιο ανοιχτόχρωμη) καλύπτοντας πλήρως το σχήμα του μήλου του μάγουλου.

Δείτε περισσότερα στο elle.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i