Απόκτησε επίπεδη κοιλιά με κοιλιοπλαστική

Κανονική ή μίνι, είναι επέμβαση που διορθώνει τη χαλάρωση της κοιλιάς ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος. 

koilioplastiki-default

Η κοιλιοπλαστική αντιμετωπίζει τη δερματική χαλάρωση και το περιορισμένο τοπικό λίπος στην κατώτερη κοιλιά. Ιδανικοί υποψήφιοι είναι άτομα με φυσιολογικό βάρος, με εντοπισμένη εναπόθεση λίπους στην κατώτερη κοιλιά που συνδυάζεται με χαλάρωση του δέρματος και των μυών, όπως γυναίκες μετά τον τοκετό ή άτομα μετά από απώλεια βάρους.

Η μίνι κοιλιοπλαστική

Στη μίνι κοιλιοπλαστική πραγματοποιείται μια μικρής έκτασης επέμβαση για να αφαιρεθεί το τοπικό λίπος και ποσότητα δέρματος από το κάτω μέρος της κοιλιάς. Η διάρκειά της είναι περίπου 1-2 ώρες.

Η κανονική κοιλιοπλαστική

Στην κανονική κοιλιοπλαστική πραγματοποιείται μια κάπως μεγαλύτερη οριζόντια τομή, χαμηλά στην κοιλιά, πάνω από το εφηβαίο, η οποία ωστόσο δεν είναι ορατή όταν φοράς μπικίνι ή εσώρουχα. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης αφαιρείται το περιττό δέρμα από τον αφαλό και κάτω, ενώ εξαφανίζονται μαζί του και τυχόν ραγάδες ή ουλές που προϋπήρχαν στην περιοχή. Επιπλέον, γίνεται και εσωτερική σύσφιγξη του κοιλιακού τοιχώματος και πλαστική στον αφαλό.

GIORGOS ARAVANIS

Ευχαριστούμε τον Γεώργιο Αραβανή, πλαστικό χειρουργό, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Αισθητικής & Επανορθωτικής Χειρουργικής, μέλος της Παγκόσμιας Εταιρείας Αισθητικής Χειρουργικής (www.cryoesthetics.grwww.aravanisplasticsurgery.gr).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i