Η νέα συλλογή της Yamamay είναι σχεδιασμένη για όλες τις γυναίκες

Μια ωδή στη διαφορετικότητα αποτυπώνεται μέσα από τη «γλώσσα» του χορού.

Outfit_3_orizzontale_Yamamay_01-640-1

Η Yamamay, συνεχίζοντας την περσινή της προσπάθεια μεταφέρει το μήνυμα ότι: Η αληθινή ομορφιά ξεκινά από τη στιγμή που θα αποφασίσεις να είσαι ο εαυτός σου. O καθένας από εμάς είναι τόσο όμορφος, όσο όμορφα αισθάνεται με τον εαυτό του και κάθε άνθρωπος είναι όμορφος γιατί είναι μοναδικός, ξεχωριστός, με τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Για το λόγο αυτό, η Yamamay επιλέγει να επανερμηνεύσει τους κανόνες της ομορφιάς, δίνοντας χώρο σε μια μόδα αποκλειστικά σχεδιασμένη για όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα από την ηλικία, τη σωματική διάπλαση ή την εθνικότητα. Έτσι, η ομορφιά γίνεται «αυτοπεποίθηση» κάνοντας μας να αισθανόμαστε καλά με τον εαυτό μας, αντί να βασίζεται αποκλειστικά στην εξωτερική εμφάνιση. Έτσι λοιπόν, η YamamaY, επιλέγει να διαδώσει το μήνυμα της πληρότητας και να αναδείξει τη ρεαλιστική στάση του σώματος μέσα από το χορό, μια μορφή τέχνης υψηλής απήχησης , όπου το σώμα είναι ο πρωταγωνιστής.

Η νέα συλλογή της Yamamay είναι σχεδιασμένη για όλες τις γυναίκες - εικόνα 1

Τέσσερις επιτυχημένες χορεύτριες, οι Giulia Pauselli, Greta Zuccarello, Becky Namgauds και Demi Rox Mensah, διαφορετικής ηλικίας, εθνικότητας και σωματικής διάπλασης, με επικεφαλής τη Georgina Rodriguez, τη σύντροφο του Cristiano Ronaldo, ο οποία ήταν ήδη το πρόσωπο της εκστρατείας για την συλλογή Άνοιξη /Καλοκαίρι 2019, χορεύουν μαζί, φορώντας κομμάτια από τη συλλογή Yamamay Basic - Φθινόπωρο του 2019, σε μια χορογραφία εμπνευσμένη από την δεκαετία του '90 που ερμηνεύεται με σύγχρονο και σέξι τρόπο.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο απεικονίζουν σώματα κάθε άλλο παρά στερεότυπα - καλλιτέχνες με διαφορετικές ιστορίες, ενωμένοι μ’ ένα ισχυρό κοινό παρονομαστή: Τη διαφορετικότητα, κάτι που πρέπει να σεβόμαστε και να εκτιμούμε. Να ζούμε μια υγιή ζωή, χωρίς να έχουμε ένα αισθητικό πρότυπο. Να σεβόμαστε τον εαυτό μας και τους άλλους και να εκτιμούμε τον εαυτό μας αντί να νιώθουμε άσχημα αν δεν ταιριάζουμε σε ένα συγκεκριμένο αισθητικό πρότυπο.

Η νέα συλλογή της Yamamay είναι σχεδιασμένη για όλες τις γυναίκες - εικόνα 2

Για τη Yamamay, αυτό δεν είναι μόνο μια διαφημιστική εκστρατεία, είναι μέρος ενός μονοπατιού που δίνει σε όλους φωνή. Οι συλλογές Yamamay σχεδιάζονται για όλους τους σωματότυπους. EVERYBODY for Every Body. Για τον καθένα ξεχωριστά, χωρίς διακρίσεις: η ποικιλομορφία είναι ομορφιά και ο καθένας μας είναι πολύτιμος πρώτα απ΄όλα για τον εαυτό του και μετα για τους όλους τους άλλους

Ανακάλυψε περισσότερα στο www.yamamay.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i