Καλογυμνασμένο σώμα και λαμπερό πρόσωπο σε λίγες ώρες με την πιο σύγχρονη μέθοδο λιποαναρρόφησης

Τα αποτελέσματα της μεθόδου είναι πραγματικά καταπληκτικά.

γυναίκα εσώρουχα γυναικολογική υγεία puhhha

Από τον δρ Αθανάσιο Αθανασίου, πλαστικό χειρουργό, MD, PhD, μετεκπαιδευθέντα στη London Clinic UK & Beverly Hills California, ιδρυτή του Athens Beverly Hills Medical Group, www.abh-medicalgroup.com

Ο κλάδος της πλαστικής χειρουργικής είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος κλάδος της ιατρικής. Αθλητικά σώματα και πρόσωπα που ακτινοβολούν υγεία είναι μερικά trends της εποχής με τις ρίζες τους να βρίσκονται στο Χόλυγουντ. Εκεί αστέρες του κινηματογράφου αλλά και επιχειρηματίες διεθνούς φήμης, όπως ο Bill Gates και ο Μark Zuckerberg, προβάλουν όχι μόνο τα επαγγελματικά τους επιτεύγματα αλλά και τη φυσική τους κατάσταση, το πρόγραμμα εκγύμνασης και γενικότερα το fitness lifestyle.

Είναι όμως αυτή η εικόνα προϊόν σκληρής προπόνησης και άσκησης; Σε ένα βαθμό σίγουρα είναι, αλλά για τους έντονα γραμμωμένους κοιλιακούς και τα six pack ευθύνεται η τεχνική Vaser® 4D High Definition, η πιο σύγχρονη μέθοδος λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής. 

Πώς γίνεται το Vaser® 4D High Definition;

Πραγματοποιείται από λίγους γιατρούς σε όλο τον κόσμο. Η αφαίρεση του λίπους γίνεται με αρχιτεκτονικό τρόπο με μια ειδική συσκευή υπερήχων, το Vaser®.  Με μεγάλη λεπτομέρεια εφαρμόζεται στην περιοχή της κοιλιάς, στους δελτοειδείς, στην πλάτη και στα χέρια καταστρέφοντας εντελώς τα λιποκύτταρα.  Το σώμα γίνεται αποκτά αθλητικό εφέ και είναι καλοσχηματισμένο σε μόλις λίγες ώρες.

Η μέθοδος εφαρμόζεται τα τελευταία 6 χρόνια στην Ελλάδα στο Athens Beverly Hills Medical Group.

Τα αποτελέσματα της μεθόδου είναι πραγματικά καταπληκτικά απορώντας κανείς πως μπορούν οι κοιλιακοί να είναι τόσο εμφανείς και εντυπωσιακοί. Ενδεδειγμένη για όσους διατηρούν ένα σταθερό βάρος και σχετικά ισορροπημένο διατροφικό πλάνο, έρχεται να ενισχύσει και να αναδείξει τα «δύσκολα» σημεία!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i