Υπάρχει κάποια μη επεμβατική μέθοδος που μειώνει όντως τα σημάδια γήρανσης;

Το Plexr είναι ένα brand name ιατρικό μηχάνημα που η δράση του βασίζεται σε πολυετείς έρευνες με ιστολογικές αναλύσεις διεθνών κρατικών πανεπιστημίων.

beautiful-woman-with-makeup-picture-id872604744 Credit:CoffeeAndMilk

Ευχαριστούμε τον Ανδρέα Αρβανίτη, GP, MD, Msc, Πανεπιστήμιο Πατρών, γενικός-οικογενειακός γιατρός, υποψ. MS αισθητικής ιατρικής Camerino & Torino Italy.

Μπορείς να δεις βελτίωση στην επιδερμίδα του προσώπου χωρίς να καταφύγεις σε μια επεμβατική μέθοδο; Κι αν αυτό είναι μια επιθυμία που πολλές γυναίκες έχουμε, την απάντηση δίνει το Brand Name Plexr, ένα ιατρικό μηχάνημα που υπόσχεται λύση εάν θέλεις να αποφύγεις το χειρουργείο, τις τομές, τα ράμματα και τον πόνο, αλλά επιθυμείς να διατηρήσεις για περισσότερο καιρό μια πιο νεανική εμφάνιση. Ποιες είναι οι δυνατότητες του Plexr στη μη επεμβατική αισθητική ιατρική; Η βασική του δράση είναι πως εξαλείφει στο μέγιστο δυνατό βαθμό τα σημάδια γήρανσης στην περιοχή του προσώπου (κυρίως περιοφθαλμικά, μιας και τα βλέφαρα είναι από τα πρώτα σημεία του προσώπου μιας γυναίκας που δείχνουν την ηλικία της), ενώ μπορεί να έχει ανάλογη δράση και σε συγκεκριμένες περιοχές στο σώμα.

Τι είναι το Plexr και πώς δρα;

Το Plexr είναι μια μη χειρουργική μέθοδος, αφού δεν προκαλεί νέκρωση των ιστών και γίνεται σημείο σημείο στην περιοχή της περίσσειας του δέρματος. Η δράση του εστιάζει στη δημιουργία μιας μικροκαύσης που δίνει το αποτέλεσμα του lifting στην περιοχή που στοχεύουμε. Δρα κυρίως με δύο τρόπους:

Κατά την εφαρμογή του σχηματίζεται ένας μικρός «κεραυνός», ένα πλευρικό τόξο από ηλεκτρικά και ηλεκτροστατικά φορτία το οποίο ιονίζει τα αέρια που βρίσκονται στην ατμόσφαιρα της επιδερμίδας.

Σε δεύτερη φάση, εξαχνώνει τα υγρά των επιφανειακών ιστών χωρίς όμως η θερμότητα που προκαλείται από το μικρό «κεραυνό» να διεισδύει στους ιστούς. Το αποτέλεσμα είναι ένα αναίμακτο και μη αφαιρετικό «lifting» στα βλέφαρα, το μέτωπο, στην περιοχή γύρω από το στόμα, στο λαιμό και στο ντεκολτέ.

Τι άλλο χρειάζεται να γνωρίζεις;

Η βασική διαφορά της cutting edge τεχνολογίας του brand name Plexr από άλλες τεχνικές τόσο στο πρόσωπο (botox, νήματα, υαλουρονικό οξύ κ.λπ.) όσο και στο σώμα είναι ότι δε χρησιμοποιούνται fillers και ενέσιμα υλικά. Αυτό έχει ως θετικό αποτέλεσμα ότι αποφεύγεται οποιαδήποτε παρενέργεια (νέκρωση, «πάγωμα έκφρασης» κ.λπ.). Αντίθετα, με τη θεραπεία αυτή δημιουργείται στο δέρμα, στην περιοχή όπου έγινε η παρέμβαση, baby collagen ή κολλαγόνο τύπου ΙΙΙ. Μάλιστα, όπως έχει βρεθεί, η αυξημένη αυτή παραγωγή κολλαγόνου διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι συνεδρίες είναι από μία έως τρεις ανά 30 ημέρες. Ολοκληρώνοντάς τες έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα με αυτό της κλασικής βλεφαροπλαστικής στην εξάλειψη ρυτίδων και περίσσειας δέρματος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i