Πώς θα αποκτήσεις υγιή και νεανική επιδερμίδα; Αυτή είναι η απλούστερη και λιγότερο επεμβατική μέθοδος

Ένα νέο προϊόν ήρθε να δημιουργήσει μια νέα κατηγορία θεραπείας ανάμεσα στα Fillers και την μεσοθεραπεία του δέρματος

beautiful-woman-in-white-towel-closeup-studio-shot-white-background-picture-id1060178512

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα ενέσιμο τζελ με το οποίο μπορούμε να αποκαθιστούμε τον όγκο που έχει χαθεί με τα χρόνια σε διάφορα σημεία του προσώπου. Σήμερα όμως με την εξέλιξη της τεχνολογίας έχουμε τη δημιουργία ενός τελείως νέου υαλουρονικού οξέος με διαφορετικές ιδιότητες που υπόκειται σε μια τελείως διαφορετική κατηγορία από αυτή των προηγούμενων, το Profhilo.

Πρόκειται για ένα μείγμα ελεύθερου υαλουρονικού οξέος που δεν υπόκειται σε χημική επεξεργασία, που μετά την έγχυση του διεγείρει τα κύτταρα προκαλώντας ανάπλαση και αναζωογόνηση του δέρματος, χωρίς να προσδίδει όγκο στο πρόσωπο.

Με τη νέα αυτή μέθοδο μπορείς να φρεσκάρεις και να αναζωογονείς το πρόσωπο με απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Είναι παρόμοιο χημικά με ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα, όμως μικρές διαφορές του προσδίδουν τελείως διαφορετικές ιδιότητες.

Έτσι το προϊόν αυτό, που είναι μοναδικό, δημιουργεί μια νέα κατηγορία Υαλουρονικών οξέων, που στοχεύουν στην ανάπλαση του προσώπου με φυσικό αποτέλεσμα. Δηλαδή μπορούμε να το φανταστούμε σαν μία πολύ ισχυρή εναίσιμη καλλυντική και αντιγηραντική θεραπεία.

Η θεραπεία Profhilo γίνεται για την αναζωογόνηση του προσώπου αλλά και του λαιμού, η του ντεκολτέ, του μετώπου, αλλά ακόμα και των χεριών.

Ποια είναι η ιδανικότερη ηλικία για να την κάνεις; 

Είναι ιδανική θεραπεία για ηλικίες 30 με 55 που ακόμα το δέρμα διατηρεί την δυνατότητα διέγερσης και παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης.

  • Είναι η θεραπεία καθυστέρησης της γήρανσης, ελαφράς πρώιμης αντί γήρανσης, ή διόρθωσης του κουρασμένου, ταλαιπωρημένου, θόλου δέρματος.
  • Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για την σύσφιξη και αναζωογόνηση του προσώπου και του λαιμού, όμως εφαρμόζεται με εξαιρετικά αποτελέσματα και στο ντεκολτέ αλλά και τα χέρια.
Πώς θα αποκτήσεις υγιή και νεανική επιδερμίδα; Αυτή είναι η απλούστερη και λιγότερο επεμβατική μέθοδος - εικόνα 1

Μερικοί λόγοι για να το επιλέξεις για να επιλέξεις το Profhilo

*Ποιότητα και ασφάλεια, εγγυημένες από την τεχνολογία παραγωγής 

Υπέρ-καθαρό υαλουρονικό οξύ σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και τις προδιαγραφές της FDA.

*Βιο - συμβατότητα 

Αφομοίωση στους ιστούς και αποκατάσταση του επιπέδου του υαλουρονικού οξέος που από τη φύση περιέχεται στο δέρμα.

*Υαλουρονικό οξύ υψηλής ποιότητας 

Το προϊόν PROFHILO δημιουργήθηκε με την τεχνολογία NAHYCO, πατενταρισμένη από την IBSA. Περιέχει υαλουρονικό οξύ πολύ υψηλής συγκέντρωσης και διασφαλίζει διαρκές και σταθερό αποτέλεσμα χωρίς την χρήση χημικών σταθεροποιητικών παραγόντων.

*Αποτελεσματικότητα

Οι κλινικές έρευνες επιβεβαιώνουν την βελτίωση της υφής της επιδερμίδας, την αύξηση της ελαστικότητας και της ενυδάτωσής της, καθώς και το άμεσο αποτέλεσμα lifting.

Τα αποτελέσματα φαίνονται σταδιακά ξεκινώντας λίγες μέρες μετά τη θεραπεία μέχρι και ένα μήνα μετά. Ιδανικά για την ενίσχυση του αποτελέσματος συνίσταται επανάληψη της θεραπείας τρεις με έξι εβδομάδες μετά την πρώτη θεραπεία.

*Ελάχιστα επεμβατική μέθοδος 

Χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη ενέσιμη τεχνική, το πιθανό αίσθημα πόνου μειώνεται, ελαχιστοποιείται ο αριθμός των απαιτούμενων επισκέψεων, όπως και η ακόλουθη περίοδος αποκατάστασης, ενώ η χορήγηση του σκευάσματος μετατρέπεται σε ένα αληθινό «γεύμα ομορφιάς.

Η θεραπεία γίνεται με πέντε τσιμπήματα στην κάθε πλευρά του προσώπου, κάτι που την καθιστά ανώδυνη, εξαιρετικά γρήγορη και χωρίς επιπλοκές. Για μέγιστα αποτελέσματα η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί τέσσερις με έξι εβδομάδες μετά την πρώτη φορά και έπειτα το αποτέλεσμα να συντηρηθεί με μία θεραπεία το χρόνο.

Πρόκειται για μια βραβευμένη μέθοδο που μέχρι στιγμής έχει αποσπάσει τα παρακάτω βραβεία: 

  1. Το καλύτερο ενέσιμο σκεύασμα της χρονιάς 2017
  2. Νικητής του 2016.

    Βραβείο AESTHETICS AWARDS. Βραβείο Barry Knapp για την φαρμακευτική καινοτομία της χρονιάς.

  3. Διεθνές βραβείο στον τομέα της αισθητικής ιατρικής Anti-Aging Beauty Trophy 2015-2016.

Ο γιατρός Μάρκος Χατζηπιέρας- Hatzipieras Plastic Surgery είναι εκπαιδευμένος και επισήμως πιστοποιημένος στην εξειδικευμένη εφαρμογή αυτής της θεραπείας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i