Ποια γυαλιά ηλίου μού ταιριάζουν; Όσα πρέπει να ξέρεις για να διαλέξεις τα ιδανικά για το πρόσωπό σου!

Έτσι θα επιλέξεις τα γυαλιά που σε κολακεύουν.

sunshine-and-smiles-picture-id621361622

Η σωστή επιλογή ενός ζευγαριού γυαλιών ηλίου, μπορούν να κάνουν τις διακοπές σου αξέχαστες και τη σχέση σου με τον ήλιο πιο θερμή από ποτέ! Όμως ποιο σχήμα γυαλιών κολακεύει περισσότερο το πρόσωπό σου; Διάβασε όσα πρέπει να γνωρίζεις για να δώσεις επιτέλους απάντηση στην ερώτηση «ποια γυαλιά ηλίου μού ταιριάζουν;».

Ποια γυαλιά ηλίου μου ταιριάζουν;

Στρογγυλό πρόσωπο

Στόχος σου είναι να δώσεις την εντύπωση μακρύτερου και λεπτότερου προσώπου. Επίλεξε έναν πλατύ και ορθογώνιο σκελετό. Δοκίμασε και αλλά γεωμετρικά σχήματα με έντονες γωνίες για να εξισορροπήσεις την στρογγυλάδα του προσώπου σου.

Οβάλ πρόσωπο

Πρόσθεσε πλάτος στο μέτωπο και το σαγόνι για να μειώσεις το φάρδος στα ζυγωματικά. Επίλεξε σκελετούς που δεν είναι φαρδύτεροι από τα ζυγωματικά και με ήπια καμπυλότητα. Οι τετράγωνοι σκελετοί ή ευθείς στο πάνω μέρος και στρογγυλευμένοι στο κάτω είναι καλές επιλογές.

Τετράγωνο πρόσωπο

Χρειάζεται να αμβλύνεις τις έντονες γωνίες του προσώπου σου δίνοντας την εντύπωση μακρύτερου σχήματος. Επίλεξε οβάλ σκελετό ή γεωμετρικά σχήματα με ελαφρώς στρογγυλεμένες γωνίες. Πλαϊνά στηρίγματα που βρίσκονται πάνω από το επίπεδο των ματιών μπορούν, επίσης, να βοηθήσουν στην εντύπωση επιμήκυνσης του προσώπου.

Τριγωνικό πρόσωπο

Πρόσθεσε πλάτος στο σαγόνι και μετριάσε το φάρδος στο μέτωπο. Επίλεξε σκελετούς με έντονη εξωτερική κάτω γωνία. Το σχήμα «παπιγιόν» είναι καλή επιλογή όπως και το ορθογώνιο. Προτίμησε αυτά με στρογγυλεμένες τις επάνω άκρες και τετραγωνισμένες τις κάτω.

Διάβασε επίσης: Έτσι θα βάφεσαι σωστά ανάλογα με το σχήμα προσώπου σου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i