Στοχευμένη λιπόλυση με τη δύναμη του laser

Η σύγχρονη αισθητική ιατρική έχει την οριστική λύση για το τοπικό πάχος με στοχευμένη λιπόλυση και λιπογλυπτική και αυτή ακούει στο όνομα Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo.

perfect-forms-picture-id472711382 Credit:g-stockstudio

Το πρόβλημα του τοπικού πάχους που επιμένει παρά το ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής και φυσικής άσκησης που ακολουθείς συνεχίζει να σε απασχολεί και βλέπεις από απόσταση το επιθυμητό σμιλεμένο σώμα! Η σύγχρονη αισθητική ιατρική όμως έχει την οριστική λύση για σένα, με στοχευμένη λιπόλυση και λιπογλυπτική και αυτή ακούει στο όνομα Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo.

Μιλήσαμε με την Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine, Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο, για την επαναστατική μέθοδο της Laser Λιποαναρρόφησης Smartlipo.

Σε ποιους απευθύνεται η Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo;

Η laser λιποαναρρόφηση Smartlipo είναι ιδανική για όσους θέλουν να απαλλαγούν από το επίμονο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα. Καθώς γενετικοί και ορμονικοί παράγοντες παίζουν καταλυτικό ρόλο στην εναπόθεση λίπους σε μηρούς, γλουτούς, ψωμάκια, κοιλιά, μπράτσα, γάμπες και γόνατα, συχνά δεν αρκεί να ακολουθήσει κανείς ένα αυστηρό διατροφικό πλάνο ή να ασκείται. Όταν παρατηρείται πρόβλημα επίμονου τοπικού πάχους, η λύση δίνεται με την ελάχιστα επεμβατική laser λιποαναρρόφηση Smartlipo.

Πώς εφαρμόζεται η μέθοδος;

Ο γιατρός εισάγει την οπτική ίνα του Laser Smartlipo κάτω από το δέρμα από μια οπή ενός χιλιοστού - υπό τοπική αναισθησία, διασπώντας τα λιποκύτταρα και μετατρέποντας τα σε ένα λεπτόρρευστο υγρό, το οποίο στην συνέχεια απομακρύνεται με απόλυτα φυσικό τρόπο από το σώμα. Ταυτόχρονα, η περιοχή αποκτά σφριγηλότητα και ελαστικότητα, καθώς μέσα από την εν λόγω διαδικασία ενεργοποιείται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Μία μόλις συνεδρία αρκεί για ένα ολοκληρωμένο και άμεσα ορατό αποτέλεσμα.

Πότε μπορεί να επιστρέψει ο ασθενής στις δραστηριότητές του;

Αξίζει να υπογραμμιστεί το γεγονός ότι δεν απαιτούνται τομές και ράμματα όπως συμβαίνει στην κλασσική, χειρουργική λιποαναρρόφηση. Η ελάχιστα τραυματική τεχνική της laser λιποαναρρόφησης SmartLipo επιτρέπει την άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα και την εργασία.

Ποια είναι τα αποτελέσματα που περιμένουμε να δούμε;

Η αναίμακτη λιποαναρρόφηση Smartlipo είναι η πλέον αποτελεσματική μέθοδος αντιμετώπισης του επίμονου τοπικού πάχους, μείωσης πόντων, βελτίωσης του περιγράμματος του σώματος και εξάλειψης της ανεπιθύμητης κυτταρίτιδας.

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, μόνιμα και άμεσα ορατά, ενώ βελτιώνονται σταδιακά μέσα στις επόμενες εβδομάδες από την εφαρμογή της μεθόδου με την παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες την Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine. Η Cosmetic Derma Medicine, αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής με 10 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο με βασικό στόχο να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέψου την ιστοσελίδα της CDM: www.cosmeticdermamedicine.gr, Facebook: Cosmetic Derma Medicine, Instagram: @cdm.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i