Έλα κι εσύ στο 12ο πανελλήνιο συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας πλαστικής επανορθωτικής και αισθητικής χειρουργικής

Φέτος ανοίγει τη γνώση KAI στους πολίτες στις 18-21 Οκτωβρίου.

shutterstock_207094993 By puhhha

Με τη συμμετοχή διακεκριμένων Ελλήνων και ξένων ομιλητών από όλο τον κόσμο, θα πραγματοποιηθεί και φέτος το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ), στις 18-21 Οκτωβρίου 2017, στο Πολεμικό Μουσείο, στην Αθήνα.

Στόχος του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση για τους τρόπους αντιμετώπισης των προκλήσεων της Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής και των ποικίλων σύγχρονων καθημερινών κλινικών προβλημάτων του ευρύτατου γνωστικού αντικειμένου της.

Στρογγυλές τράπεζες, διαλέξεις, εκπαιδευτικά μαθήματα, ελεύθερες και αναρτημένες ανακοινώσεις θα δώσουν την ευκαιρία σε όλους όσους δραστηριοποιούνται γύρω από αυτή την ειδικότητα να διευρύνουν και να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους προς όφελος των ασθενών.

Αξίζει να τονιστεί πως κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα υπάρξει «χώρος» και «χρόνος» για το κοινό ώστε να μπορεί να θέσει τα ερωτήματά του και τις πιθανές απορίες του για θέματα που άπτονται γύρω από την Αισθητική και Επανορθωτική Πλαστική Χειρουργικής.

Θέματα όπως:

-η χειρουργική αντιμετώπιση της γήρανσης και των δυσμορφιών του προσώπου και του κορμού γενικότερα

-η αποκατάσταση του σώματος μετά τη μεγάλη απώλεια βάρους κιλών

-η αισθητική και επανορθωτική χειρουργική του μαστού και

-οι ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (laser, ενέσιμα υλικά κλπ.), είναι μόνο μερικά από τα σημαντικά θέματα που βρίσκονται ψηλά στις αναζητήσεις των πολιτών.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, από τις 19:00 έως τις 20:00, ειδικευμένοι Πλαστικοί Χειρουργοί, μέλη της ΕΕΠΕΑΧ, θα δώσουν απαντήσεις στο κοινό για όλα τα θέματα που άπτονται της Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής.

Εξάλλου, στόχος του Συνεδρίου είναι να γνωστοποιήσει και να κοινοποιήσει προς κάθε κατεύθυνση ότι η πρόοδος της Πλαστικής Χειρουργικής συμπορεύεται στενά συνυφασμένη με την προσφορά στον άνθρωπο, τον κύριο άξονα της Ιπποκρατικής Ιατρικής.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i