Θέλεις λαμπερό χαμόγελο; Mάθε τα πάντα για τις όψεις ρητίνης!

Τίποτα δεν πρέπει να σου στερεί το χαμόγελο! Οι τεχνικές μικρογλυπτικής με όψεις ρητίνης διορθώνουν κάθε πρόβλημα στην εμφάνιση των δοντιών. 

lampero-xamogelo

Tι είναι αυτό που σε εμποδίζει να χαμογελάσεις αυθόρμητα και χωρίς να σκέφτεσαι ότι έχεις κάτι να κρύψεις; Mήπως δεν είχες ποτέ την οδοντοστοιχία που θα σου χάριζε αυτοπεποίθηση και θα σου επέτρεπε να χαμογελάς συνέχεια; Μήπως τα δόντια σου είναι λίγο στραβά ή έχουν κενά ανάμεσά τους και διαταράσσουν την αρμονία που τόσο θα ήθελες να έχεις στο πρόσωπό σου; Μήπως κάποιο δόντι σου είναι πιο σκούρο από τα υπόλοιπα ή έχεις πολλαπλά σφραγίσματα στα μπροστινά σου δόντια που δίνουν την εικόνα ενός ταλαιπωρημένου στόματος; Μην αφήνεις αυτά τα προβλήματα (και άλλα σαν αυτά) να αλλάζουν αρνητικά την εικόνα σου και να πληγώνουν την αυτοπεποίθησή σου. Μπορείς να τα λύσεις εύκολα και άμεσα με τη βοήθεια του οδοντιάτρου, ώστε να ξαναχαμογελάσεις πλατιά γρήγορα!

Ο πιο εύκολος τρόπος διόρθωσης αισθητικών προβλημάτων των δοντιών

Τα περισσότερα προβλήματα στην εμφάνιση των δοντιών μπορούν να γίνουν παρελθόν με τις όψεις ρητίνης! Oι όψεις αυτές είναι στην ουσία μια τεχνική μικρογλυπτικής που εφαρμόζεται άμεσα πάνω στην επιφάνεια του δοντιού. Πρόκειται για μια απόλυτα συντηρητική μέθοδο η οποία ολοκληρώνεται με απόλυτη ασφάλεια, χωρίς σχεδόν να πειραχτεί καθόλου η οδοντική επιφάνεια. Για την αποκατάσταση της εμφάνισης των δοντιών με όψεις ρητίνης χρησιμοποιούνται τελευταίας τεχνολογίας οδοντιατρικά υλικά τα οποία προσομοιάζουν στο φυσικό δόντι. Τα υλικά αυτά είναι εξαιρετικά εύπλαστα. Ο ειδικευμένος οδοντίατρος τα τοποθετεί με ειδικό τρόπο πάνω στην οδοντική επιφάνεια, έτσι ώστε να της δώσουν το χρώμα και το σχήμα που θέλεις και που έχετε από πριν συζητήσει. Αφού γίνει η τοποθέτηση, τα υλικά πολυμερίζονται με ειδικό μηχάνημα προκειμένου να αποκτήσουν την τελική τους σκληρότητα, που είναι πολύ κοντινή σ’ εκείνη του φυσικού δοντιού.

Πού πρέπει να απευθυνθείς

Ολόκληρη η διαδικασία προετοιμασίας και τοποθέτησης των όψεων ρητίνης γίνεται άμεσα από τον οδοντίατρο και δεν απαιτείται η συνεργασία άλλου ειδικού, π.χ., οδοντοτεχνίτη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να κλείσεις ένα ραντεβού και το πρόβλημα μπορεί να αποκατασταθεί γρήγορα, ανώδυνα και με πολύ χαμηλό κόστος. Οι όψεις ρητίνης μπορούν να εφαρμοστούν σε ένα μεμονωμένο δόντι ή και σε όλα τα πρόσθια δόντια του στόματος.   xamogelo-giatoru

Ευχαριστούμε τις Όλφη Ευστρατοπούλου και Ελισάβετ Κουκοπούλου, DDS, MSc, χειρουργούς οδοντιάτρους Πανεπιστημίου Αθηνών, κατόχους Master στην Επανορθωτική και Αισθητική Οδοντιατρική από το University of Michigan, Ann Arbor, USA (www.smiledesigners.gr).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i