Τρεις λόγοι που οι άνδρες προτιμούν την αποτρίχωση με laser

Η υπερβολική τριχοφυΐα του σώματος μπορεί να μειώσει την αυτοπεποίθηση ενός άνδρα.

man-in-a-hair-removal-studio-picture-id1167795927

Κάποιοι άνδρες δεν ενοχλούνται με την τριχοφυΐα τους, ή τουλάχιστον δεν το δείχνουν, ενώ κάποιοι άλλοι αισθάνονται άβολα, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Η υπερβολική τριχοφυΐα του σώματος μπορεί να μειώσει την αυτοπεποίθηση ενός άνδρα, ειδικά κατά τη διάρκεια μιας δραστηριότητας που προκαλεί εφίδρωση. Η αποτρίχωση με laser είναι η τέλεια λύση, είτε πρόκειται για λίγη τριχοφυΐα στο σώμα είτε για υπερβολική. Ο Dr. Τζερμιάς μάς παρουσιάζει 3 βασικούς λόγους που οι άνδρες προτιμούν την laser αποτρίχωση.

Τρεις λόγοι που οι άνδρες προτιμούν την αποτρίχωση με laser

1.Βέλτιστο και μόνιμο αποτέλεσμα χωρίς πόνο:

Η επιλογή της μεθόδου αποτρίχωσης καθορίζεται με βάση το μόνιμο αποτέλεσμα, τον βαθμό ευκολίας της μεθόδου και τον πόνο που προκαλείται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Η αποτρίχωση με LASER είναι η ιδανική μέθοδος για την αντιμετώπιση της τριχοφυΐας σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος και του προσώπου. Με την LASER αποτρίχωση, δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχεί κάποιος για επαναφύτρωση τριχών, κυρίως στις περιοχές του στήθους και της πλάτης που τόσο προβληματίζει τους άνδρες, ειδικά όταν η τριχοφυΐα είναι πυκνή.

“Μάλιστα, όταν η αποτρίχωση γίνεται με LASER που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του LASER Αλεξανδρίτη και του Nd:YAG, όπως αυτό που χρησιμοποιούμε στις κλινικές μας, τότε το αποτέλεσμα είναι απόλυτα εγγυημένο”, επισημαίνει ο Dr. Τζερμιάς. “Ο συνδυασμός των δύο LASER σε ένα, καθιστά ιδανική την εφαρμογή σε όλους τους τύπους και χρώματα δέρματος και τριχοφυΐας. Η σύγχρονη τεχνολογία του δεν προκαλεί πόνο, καθώς η ενέργεια από την δέσμη απορροφάται μέσα στους θύλακες των τριχών χωρίς να επηρεάζει την γύρω περιοχή του δέρματος.”

2.Λίγες συνεδρίες μικρής διάρκειας:

Με τη νέα τεχνολογία LASER αποτρίχωσης, η θεραπεία ολοκληρώνεται σε λίγες μόνο συνεδρίες από 10 λεπτά έως το πολύ μία ώρα, ανάλογα με την έκταση της περιοχής που αποτριχώνεται. Μετά τη διαδικασία μπορεί να εμφανιστεί στην επιδερμίδα ελαφριά ερυθρότητα, η οποία με μια καταπραϋντική κρέμα φεύγει το πολύ μέσα σε ένα 24ωρο.

“Καθώς το δέρμα δεν επηρεάζεται από τη χρήση του LASER, oποιοσδήποτε μετά τη συνεδρία μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του και μετά από μία με δύο ημέρες μπορεί να κάνει σάουνα, υδρομασάζ ή ηλιοθεραπεία χρησιμοποιώντας το κατάλληλο αντηλιακό”, τονίζει ο Dr. Τζερμιάς.

3.Η LASER αποτρίχωση είναι ιατρική πράξη:

Η εφαρμογή γίνεται υπό την επίβλεψη δερματολόγου με εξειδίκευση στα LASER, γεγονός που σημαίνει πως γνωρίζει ακριβώς τι πρέπει να προσέξει πριν και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ώστε να είναι ασφαλής και βέλτιστη σε αποτέλεσμα. “Πολλοί θεωρούν πως η αποτρίχωση μπορεί να γίνει χωρίς κανένα πρόβλημα από οποιονδήποτε που χειρίζεται μια συσκευή LASER αποτρίχωσης”, εξηγεί ο Dr. Τζερμιάς. “Επιλέγουν διαδικασίες με κριτήριο τις χαμηλότερες τιμές, αγνοώντας πως ένας άπειρος εφαρμοστής ή ένα ακατάλληλο LASER μπορεί να προκαλέσει σημαντικό πρόβλημα στο δέρμα τους. Είναι πολύ βασικό και το συνιστώ σε όλους τους ασθενείς μου να επιλέγουν για την αποτρίχωση του δέρματός τους μόνο πιστοποιημένους δερματολόγους που ειδικεύονται σε διαδικασίες με LASER. Και να μη ξεχνούν ποτέ πως η εκπαίδευση, η τεχνογνωσία και η εμπειρία είναι πολύ πιο σημαντικές από μια φτηνή τιμή.” 

Ευχαριστούμε τον Dr. Τζερμιά, Δερματολόγο, εξειδικευμένο στην Οξφόρδη, Συνιδρυτή της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD) και Επιστημονικό Διευθυντή στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics (www.iqskinclinics.com www.tzermias.gr)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i