Υπάρχει μη επεμβατική βλεφαροπλαστική; Δες τι κάνει το μηχάνημα Plexr

Ανακάλυψε τη μέθοδο Βrand Νame PLEXR για το πρώτο σημείο του προσώπου που δείχνει την ηλικία.

shutterstock_524292391 By Serg Zastavkin

Όλοι μας θέλουμε να διατηρήσουμε τη νεανικότητά μας ή ίσως να βελτιώσουμε μια πιθανή ατέλεια που εμφανίζεται με το πέρασμα των χρόνων. Ταυτόχρονα όμως έχει αυξηθεί πολύ ο αριθμός των ανθρώπων που δε θέλουν να υποβληθούν σε μια κλασική χειρουργική επέμβαση για τη διόρθωση αυτής της ατέλειας. Το πρόβλημα ήταν ότι μέχρι τώρα δεν υπήρχαν μη επεμβατικές θεραπείες για κάποιες «δύσκολες» περιοχές του προσώπου, όπως τα βλέφαρα.

Η νέα μέθοδος

Είναι γνωστό ότι τα πρώτα σημεία της γήρανσης εμφανίζονται στην οφθαλμική περιοχή και μέχρι τώρα η χειρουργική βλεφαροπλαστική ήταν μονόδρομος για τους ασθενείς αυτούς. Πλέον μας δίνεται η δυνατότητα, πέραν της χειρουργικής επέμβασης που μέχρι τώρα γνωρίζαμε, και της μη επεμβατικής βλεφαροπλαστικής μέσω του μηχανήματος Βrand Νame PLEXR, το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί σε μεγάλο αριθμό ασθενών και περιπτώσεων.

Πώς ακριβώς λειτουργεί

Τα μαγνητικά κύματα του Βrand Νame PLEXR προκαλούν συρρίκνωση των ελαστικών ινών δίνοντας έτσι το lifting effect που επιθυμούμε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό είναι και ένα από τα δυνατά σημεία υπεροχής αυτού του ιατρικού μηχανήματος. Η ασφάλεια και η διάρκεια στα αποτελέσματα είναι το ζητούμενο του ασθενούς. To μηχάνημα αλλά και η τεχνική εφαρμογής του είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας με ιστολογικές αναλύσεις από διεθνή κρατικά πανεπιστήμια, που αποδεικνύουν ότι στην εκάστοτε περιοχή εφαρμογής του πλάσματος η ενέργεια παραμένει στα επιφανειακά στρώματα του δέρματος, δεν περνά τη βασική μεμβράνη και δε βλάπτει τους υποκείμενους ιστούς, παρέχοντας σιγουριά στο γιατρό και ασφάλεια στον ασθενή.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αλλού;

Ναι. Χρησιμοποιείται με πολύ μεγάλη επιτυχία, εκτός από την αναίμακτη βλεφαροπλαστική, στην αντιμετώπιση ρυτίδων προσώπου αλλά και λαιμού με πολύ καλά αποτελέσματα, στο ομφαλοlifting, για την αντιμετώπιση δυσχρωμιών, υπερμελαχρώσεων και υπερκερατώσεων, για την αφαίρεση τατουάζ, την αντιμετώπιση ουλών μετά από ακμή, ενεργό ακμή, λευκές ραγάδες, λευκές κηλίδες και ξανθελάσματα κ.λπ.

Ευχαριστούμε τον δρα Στέφανο Παπαδόπουλο, πλαστικό χειρουργό, μετεκπαιδευθέντα στις ΗΠΑ (doctorstefanospapadopoulos.com).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i