OfftheGrid, το Tinder του ταξιδιώτη

Το OfftheGrid φιλοδοξεί να φέρει κοντά τους μοναχικούς ταξιδιώτες κι εμείς αναρωτιόμαστε για τους κινδύνους που εγκυμονεί.

offthegrid iStock

Προφανώς, υπάρχει λόγος που τα dating apps είναι τίγκα στις φωτογραφίες από ταξίδια καθώς, σύμφωνα με σοβαρές έρευνες, τείνουν να προσελκύουν έως και 30% περισσότερα likes από τις συνηθισμένες pics, οι οποίες δεν είναι τραβηγμένες σε παραλίες ή λαγκάδια. Επιπλέον, το 62% των αντρών και το 74% των γυναικών, κατά πώς μαρτυρούν δεδομένα που έχουν ληφθεί από τη μαμά-εταιρεία του Tinder, επιθυμούν σύντροφο που να μοιράζεται μαζί τους κοινά ταξιδιωτικά ενδιαφέροντα. Απολύτως λογική, λοιπόν, η επινόηση του OfftheGrid, ενός dating app κομμένου και ραμμένου στις ανάγκες των ταξιδιωτών.

Τι εστί OfftheGrid

Το συγκεκριμένο ταξιδιωτικό app φιλοδοξεί να φέρει την εμπειρία του Tinder στην ταξιδιωτική αγορά. Οι χρήστες του, μπορούν να κάνουν swipe (δεξιά ή αριστερά) και να τσατάρουν με άλλους ταξιδιώτες οι οποίοι τους φαίνονται ενδιαφέροντες, ενώ παράλληλα ανακαλύπτουν μοναδικά μέρη, που θα μπορούσαν να επισκεφθούν.

Δες περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i