Πώς να προχωρήσεις μετά από έναν χωρισμό, βήμα-βήμα

Ένας σύντομος οδηγός που θα σε βοηθήσει να πας παρακάτω.

χωρισμό iStock

Οι χωρισμοί είναι σκληροί. Πραγματικά σκληροί. Το been there done that δεν είναι ό,τι πιο παρηγορητικό όταν περνάς δύσκολα, πόσο μάλλον όταν το τέλος μίας σοβαρής σχέσης από πολλούς περιγράφεται ως μικρός θάνατος. Σαφέστατα υπάρχει ένα χρονικό διάστημα που χρειαζόμαστε όλοι για να θρηνήσουμε, ωστόσο από ένα σημείο και μετά πρέπει να σκεφτόμαστε ότι πρέπει να πάμε παρακάτω. 

Αναγνωρίζοντας ότι μπορεί να είναι δύσκολο, συγκεντρώσαμε έναν οδηγό από πέντε βήματα που θα βοηθήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση. 

1. Προσπάθησε να μη στείλεις μήνυμα 

Αυτοσυγκράτηση, τι δύσκολο πράγμα. Προσπάθησε να μην επικοινωνήσεις ξανά με την πρώην σχέση σου. Ακόμα καλύτερα διάγραψέ την από τα social media, μαζί με τον αριθμό της. Δεν πρόκειται να την ξεπεράσεις, πιάνοντας ψιλή κουβέντα, ειδικά αν σε πλήγωσε κιόλας.

2. Πάρε λίγο το χρόνο σου μακριά από το αλκοόλ

Υπομονή σε αυτό, κύριοι. Μπορεί μία μπύρα με φίλους να είναι ο καλύτερος τρόπος για να φτιάξεις τη διάθεσή σου - και δε θα διαφωνήσουμε απαραίτητα. Ωστόσο, το αλκοόλ είναι κατασταλτικό. Οπότε, αντί να πνίγεις τον πόνο σου, καλύτερα να παραμείνεις νηφάλιος. Όσο πιο γρήγορα αντιμετωπίσεις τα συναισθήματά σου, τόσο πιο γρήγορα θα τα απελευθερωθείς από αυτά κιόλας. 

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i