Πού θα γνωρίσω κάποιον; 7 τρόποι να βρεις τον επόμενο πιθανό σύντροφό σου

Σε ποια μέρη θα μπορούσες να γνωρίσεις έναν πιθανό σύντροφο;

young-guy-looking-with-interest-at-beautiful-lady-in-cafe-picture-id962315328

Μπορεί σε κάποιες φάσεις να σου φαίνεται πως αυτό δεν ισχύει, ειδικά μετά από έναν χωρισμό, είναι όμως πολύ πιο εύκολο απ' όσο νομίζεις να γνωρίσεις κάποιον. Διάβασε εδώ μερικά tips για το πώς να γνωρίσεις έναν πιθανό σύντροφο.

Πού θα γνωρίσω κάποιον;

Κοινοί φίλοι

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να γνωρίσεις το σύντροφό σου είναι μέσω κοινών γνωστών. Στην πραγματικότητα είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να γνωρίσεις έναν καινούργιο σύντροφο ή απλά έναν φίλο. Μη διστάζεις να ρωτήσεις τους στενούς σου φίλους αν γνωρίζουν κάποιον άντρα που είναι ελεύθερος και που ψάχνει για σύντροφο. Ποιος ξέρει, ίσως να συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου. Απλά μην ξεχάσεις να πεις ευχαριστώ στους φίλους σου.

Εστιατόριο

Μπορεί επίσης να συναντήσεις έναν πιθανό σύντροφο όταν είσαι σε ένα εστιατόριο. Ακόμη κι αν είσαι έξω μαζί με συνεργάτες ή με φίλες σου, μην φοβάσαι να ξεκινήσεις μια συζήτηση με έναν ευγενικό τύπο που σου άρεσε. Δεν είναι κακό να παίρνεις που και που την πρωτοβουλία. Θα μπορούσε να σε οδηγήσει σε κάποια εκπληκτική πιθανότητα για ραντεβού.

Σούπερ μάρκετ

Ναι, κυρίες μου, διαβάσατε σωστά. Το σούπερ μάρκετ είναι ένα ιδανικό μέρος για να συναντήσεις ένα πιθανό σύντροφο. Ναι, δεν είναι και τόσο εύκολο, αλλά μπορεί να συμβεί. Έτσι, όταν πηγαίνεις για ψώνια, έχε τα μάτια σου ανοιχτά επειδή ποτέ δεν ξέρεις πού μπορείς να συναντήσεις τον τέλειο άντρα. Αν συμβεί, μη διστάσεις να του πιάσεις την κουβέντα.

Διάβασε επίσης: Πώς θα ξέρεις αν βρήκες το άλλο σου μισό; Αυτά είναι τα σημάδια σύμφωνα με τους ειδικούς των σχέσεων

Σχολή

Είτε πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο είτε στο λύκειο, είναι ένα υπέροχο μέρος για να γνωρίσεις τον φίλο σου. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος από την τάξη ή το τμήμα σου. Μπορεί να είναι κάποιος που τον συναντάς στο κυλικείο ή απλά τον προσπερνάς στο διάδρομο. Αν σου αρέσει αυτός ο τύπος, προσέγγισέ τον. Μην σκέφτεσαι πως δεν είναι καλό να κάνει ένα κορίτσι την πρώτη κίνηση. Κι αν αγχώνεσαι, δεν χρειάζεται να του πεις να βγείτε αμέσως μόλις πιάσετε την κουβέντα. Απλά άφησέ τον να καταλάβει ότι σου αρέσει.

Δουλειά

Ναι, η σχέση με κάποιον από τη δουλειά σου δεν είναι εύκολη και μπορεί να έχει κάποιες επιπλοκές, είναι όμως εφικτή αν αγαπάτε ο ένας τον άλλο. Απλά βεβαιώσου ότι αυτός που σε ενδιαφέρει δεν είναι το αφεντικό σου αφού μπορεί η σχέση σας να μη λειτουργήσει και θα μπορούσες ακόμη και να χάσεις τη δουλειά σου. Πολλοί άνθρωποι συναντούν τους συντρόφους τους στη δουλειά αφού εκεί περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας τους.

Διαδίκτυο

Δεν είναι κάτι που συστήνεται, ωστόσο δεν είναι και κακό να το προσπαθήσεις. Σήμερα πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν τους συντρόφους τους από το Internet. Πρόκειται για έναν τεράστιο κόσμο πιθανοτήτων και μπορείς εύκολα να γνωρίσεις έναν πιθανό σύντροφο online. Απλά να είσαι προσεκτική στην αναζήτηση συντρόφου και όταν πρόκειται να συναντήσεις κάποιον που έχεις γνωρίσει από το Internet.

Διάβασε επίσης: Πώς θα γνωρίσω τον άντρα της ζωής μου; Αυτός είναι ο τρόπος (λένε όσοι το πέτυχαν!)

Στα μαγαζιά

Τέλος, μπορεί να γνωρίσεις τον μελλοντικό σου σύντροφο την ώρα που ψωνίζεις. Όπου κι αν έχεις πάει για ψώνια, κοίταζε γύρω σου στα καταστήματα και τα τμήματα όπου είναι πιθανότερο να επισκέπτονται άντρες. Ένα από τα καλύτερα του να γνωρίσεις έναν άντρα όταν είσαι στα μαγαζιά είναι πως ξέρεις ότι δεν τον πειράζει να βγαίνει για ψώνια και πως το να βγείτε βόλτα στα μαγαζιά δεν θα είναι ποτέ πρόβλημα μεταξύ σας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i