Τι σε κρατάει πίσω σύμφωνα με το ζώδιο σου

Κάποια από τα στοιχεία που μπορεί να παρατηρείς στον εαυτό σου, σύμφωνα με το ζώδιο σου

@laurenswells-001

Ενώ είναι πολύ καλό να νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου, πάντα υπάρχει χώρος για λίγη αυτό-βελτίωση. Αν ειδικά έχεις παρατηρήσει πράγματα στο χαρακτήρα σου τα οποία σε κρατούν πίσω, θα ήταν πολύ εποικοδομητικό να τα εξετάσεις και να δεις τι πάει λάθος.

Ένας καλός και σχετικά εύκολος τρόπος να ξεκινήσεις, είναι μέσω της αστρολογίας. Τι πιο απλό από το διερευνήσεις τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου και να αντιστοιχήσεις με το τι ισχύει και για εσένα; Πολύ συχνά, παρέα με αυτά τα χαρακτηριστικά, περιγράφονται συνήθειες και τρόποι που αντιμετωπίζει διάφορες καταστάσεις το κάθε ζώδιο, διαπιστώνοντας ότι, κάποια από αυτά ταιριάζουν πολύ με το τί κάνουμε κι εμείς οι ίδιοι.

Αν λοιπόν είσαι φαν του ζωδιακού κύκλου και ούτε καθεξής και, θέλεις να εξετάσεις ποια χαρακτηριστικά σου, σε κρατάνε ενδεχομένως πίσω, σαν προσωπικότητα, δεν έχεις παρά να ανοίξεις τα χαρτιά σου ή το laptop σου, να δεις τί λέει το ζώδιο σου και στο μέλλον, να τα αλλάξεις. Ας δούμε λοιπόν κάποια από τα στοιχεία που μπορεί να παρατηρείς στον εαυτό σου, σύμφωνα με το ζώδιο σου:

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Σαν Κριός, είσαι πολύ ανταγωνιστικός. Και αυτό είναι πολύ καλό γενικά. Αλλά έχε υπόψη σου ότι αυτή η τάση σου να θέλεις να πηγαίνεις πάντα μπροστά, μπορεί να σε κρατήσει πίσω. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστρολόγους, το χαρακτηριστικό αυτό ενθαρρύνει πολύ τον ίδιο τον Κριό, αλλά ενδέχεται να δημιουργηθούν ρήξεις τόσο με συνεργάτες όσο και στις προσωπικές του σχέσεις. Αυτό που θα ήταν που ωφέλιμο για έναν Κριό, θα ήταν να ανοιχτός στην ιδέα της συνεργασίας.

Ταύρος (20 Απριλίου – 21 Μαΐου)

Κάτι που χαρακτηρίζει έναν Ταύρο είναι η “απέχθεια” του στις αλλαγές. Συνηθίζει να γίνεται πολύ δραματικός, να παίρνει την εποικοδομητική κριτική πολύ προσωπικά και να αντιστέκεται σε διάφορες αλλαγές, στοιχεία που μπορεί να σταθούν εμπόδια σε φιλίες μακροπρόθεσμα. Βέβαια, αυτό που μπορεί να ενθαρρύνει τον Ταύρο, είναι το να εξυπηρετεί τους άλλους, χωρίς να έχει εγωκεντρικές τάσεις.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Αγαπητέ μου Δίδυμε, όπως θα ξέρεις ήδη, έχεις μια τάση να τα φέρνεις όλα εις πέρας. όχι αυτό δεν είναι κακό. Οι ταυτόχρονη εκτέλεση όμως πολλών πραγμάτων, είναι. Για την ακρίβεια, δεν είναι τόσο υγιής ή ωφέλιμη. Ένας Δίδυμος έχει την ικανότητα να γίνει χίλια κομμάτια και να αφοσιωθεί σε πολλά πράγματα την ίδια στιγμή. Αυτό βέβαια, μπορεί να τον κάνει να πελαγώσει-λογικό εδώ που τα λέμε-. Όταν ωστόσο, αφοσιώνεται σε ένα μόνο πράγμα τη φορά, μπορεί να πετύχει πολλά περισσότερα!

Δες τα υπόλοιπα ζώδια στο Savoirville.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i