“Το άρωμα της ευτυχίας είναι πιο δυνατό κάτω από τη βροχή”: Υπάρχουν πολλοί λόγοι που πρέπει να διαβάσεις αυτό το βιβλίο

Μια ιστορία που αποκαθιστά την ελπίδα για τις ανθρώπινες σχέσεις, προβάλλει την αισιοδοξία και μιλά στις καρδιές των γυναικών όλου του κόσμου.

“Το άρωμα της ευτυχίας είναι πιο δυνατό κάτω από τη βροχή” | Υπάρχουν πολλοί λόγοι που πρέπει να διαβάσεις αυτό το βιβλίο

“Το άρωμα της ευτυχίας είναι πιο δυνατό κάτω από τη βροχή” είναι το βιβλίο της Virginie Grimaldi που μιλάει στις καρδιές όλων των γυναικών του κόσμου. Ένα από τα highlihts που θίγει είναι το «Επειδή κάτι δεν τελειώνει όπως το θέλουμε, δεν σημαίνει πως έχει κακό τέλος». Πρόκειται για μια ιστορία που αποκαθιστά την ελπίδα για τις ανθρώπινες σχέσεις και που ουσιαστικά προβάλλει την αισιοδοξία.

Με εξαιρετική ευαισθησία και πολύ χιούμορ, η συγγραφέας αναβιώνει υπέροχες στιγμές ζωής, προκαλώντας γέλια χαράς αλλά και τρυφερά δάκρυα συγκίνησης.

Η Virginie Grimaldi, όπως έγραψε η Aurelie Feris-Perrin (La Provence), «έχει την τέχνη και τον τρόπο να μιλάει για όλα τα μικρά πράγματα που γεμίζουν τη ζωή, τα συναισθήματα και τις αισθήσεις μας, τα οποία δεν εκφράζουμε πάντοτε ανοιχτά και δημόσια».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i