Ζώδια Απρίλιος 2019: Μαθαίνεις πρώτη τις προβλέψεις του μήνα

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων από τη Χρύσα Συκά.

girl-holding-gold-star-confetti-picture-id681774012 Credit:tolgart

Ζώδια Απρίλιος 2019: Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Χρύσα Συκά. Πώς θα είναι ο μήνας για όλα τα ζώδια;

Κριός (21/3-20/4)

Ο Ερμής από τις 17 βρίσκεται στο ζώδιό σου. Παίρνεις πρωτοβουλίες, επικοινωνείς εποικοδομητικά, βγαίνεις από το καβούκι σου. Ο μήνας σου ανήκει, ο Άρης βρίσκεται στο πλευρό σου φέρνοντας φιλίες και νέες γνωριμίες. Προχώρα μπροστά και πραγματοποίησε τα όνειρά σου. Η νέα Σελήνη στις 5 στο ζώδιό σου φέρνει καλές αλλαγές, αλλά η πανσέληνος στις 19 στο απέναντι ζώδιο χρειάζεται προσοχή, καθώς μπορεί να σε βάλει σε σκέψεις για τις ανάγκες σου κι εκείνες του συντρόφου σου. Η Αφροδίτη, ως τις 20, σε κάνει ρομαντική, ευαίσθητη αλλά και ανασφαλή. Από τις 21 περνά στο ζώδιό σου για να σου φέρει μια ρομαντική περιπέτεια. Ο ερωτικός τομέας είναι ευχάριστος, γιορτινός και η αρμονία βασιλεύει στη σχέση σου. Μιλάς για τα συναισθήματά σου και δείχνεις την αγάπη σου με πράξεις.

Τip: Πείθεις!

Ταύρος (21/4-21/5)

Ο Ήλιος, από τις 20, περνά στο ζώδιό σου φέρνοντας αρμονία και τρυφερότητα που ευνοούν τον τομέα των σχέσεων. Έχεις μεγάλη εσωτερική δύναμη. Η κοινωνικότητα είναι σημαντική για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Η Αφροδίτη ως τις 20 σου δίνει έμπνευση και ερωτισμό. Με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, επωφελήσου από τη φαντασία και τη δημιουργικότητα για να εξερευνήσεις κάθε τομέα. Δε λείπουν οι ευκαιρίες για να προωθήσεις την καριέρα σου. Μην τα δίνεις όμως όλα στους άλλους και πρόσεχε τον παρορμητισμό σου, καθώς και τις υπόγειες καταστάσεις με τη νέα Σελήνη στις 5. Το πρώτο δεκαπενθήμερο θα πρέπει να προσέχεις και να είσαι επιφυλακτική στις οικονομικές συναλλαγές, πού επενδύεις, τι αγοράζεις. Πάρε συμβουλές από ενημερωμένα πρόσωπα για να μην εξαπατηθείς.

Tip: Η πανσέληνος στις 19 σε κάνει διστακτική στις αλλαγές.

Δίδυμοι (22/5-21/6)

Είναι ένας προκλητικός μήνας, καθώς ο Άρης βρίσκεται όλο το μήνα στο ζώδιό σου. Έχεις ανάγκη να ανοιχτείς σε νέους ορίζοντες, να ζήσεις νέες εμπειρίες, να κάνεις νέες γνωριμίες, να είσαι πιο ανεξάρτητη και αυτόνομη. Έχεις ωριμάσει πια και καλό θα ήταν να πάρεις το χρόνο σου για να δεις τις σχέσεις σου με διαφορετική ματιά. Τολμάς να επιβεβαιωθείς με μεγαλύτερη θέρμη. Χρησιμοποίησε το ένστικτό σου και πρόσεχε τις εξαπατήσεις. Η νέα Σελήνη στις 5 φέρνει καλές γνωριμίες στη ζωή σου. Όμως, προς τα μέσα του μήνα θα χρειαστεί να είσαι προσεκτική, γιατί η κρίση σου θα είναι θολωμένη. Δεν είναι καλές ημέρες για νέα ξεκινήματα. Η Αφροδίτη, από τις 21, μπορεί να σε κάνει καχύποπτη και να αμφισβητείς τις προθέσεις του συντρόφου σου.

Tip: Φόρτισε τις μπαταρίες σου.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Ο Άρης όλο το μήνα σου δίνει ενέργεια και τη διάθεση να εξερευνήσεις νέες πίστες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το άγνωστο σε συναρπάζει. Όμως, ο Άρης μπορεί να σου προσθέσει και άγχος, να διαταράξει την ηρεμία σου. Η νέα Σελήνη στις 5 αλλά και ο Ήλιος, ως τις 19, πιέζουν και δυσκολεύουν τους στόχους σου. Τα πράγματα είναι λίγο περίπλοκα. Προσπάθησε να ξεμπλοκάρεις τις καταστάσεις, να χρησιμοποιήσεις τη δημιουργικότητά σου και να επωφεληθείς από τη φαντασία σου για να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Ο Ερμής, ως τις 16, σε βοηθά να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Η επικοινωνία είναι καλή, αλλά από τις 17 μπορεί να προκύψουν εντάσεις και να γίνεις αποδέκτης επιθετικότητας. Η πανσέληνος στις 19 είναι πιθανό να φέρει οικογενειακά θέματα στην επιφάνεια ή διλήμματα ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια.

Τip: Αυτόν το μήνα τα χέρια σου είναι δεμένα!

Λέων (23/7-23/8)

Ο Άρης όλο το μήνα αυξάνει την κοινωνικότητα και μπορεί να σου αναθέσει μια αποστολή που θα επηρεάσει μια ομάδα ανθρώπων. Έχεις ανάγκη την αυτονομία, την ελευθερία, την ανεξαρτησία. Θέλεις χώρο για να κάνεις αυτά που σου αρέσουν. Ο Άρης σε συνεργασία με το Δία μπορεί να φέρει επιτυχία στα σχέδιά σου, αλλά και πολλές υπερβολές στη σχέση σου. Πρόσεχε τη βιασύνη και την επιπολαιότητα. Βάζεις πολλούς στόχους και μπορεί να εξαντληθείς αν δε φροντίσεις και λίγο τον εαυτό σου. Μην παίρνεις γρήγορες αποφάσεις αν δεν έχεις σκεφτεί από πριν τα συν και τα πλην. Η νέα Σελήνη στις 5 σου δίνει την προοπτική ενός ταξιδιού στο εξωτερικό. Η πανσέληνος στις 19 σου προσφέρει την ικανότητα να κάνεις επιλογές που θα ικανοποιήσουν τις επιθυμίες σου.

Tip: Ο Ήλιος ως τις 19 στηρίζει την καλή φυσική σου κατάσταση.

Παρθένος (24/8-23/9)

Η Αφροδίτη, ως τις 20, στο απέναντι ζώδιο σε κάνει ρομαντική και ιδιαίτερα περιποιητική με το σύντροφό σου. Επωφελήσου από αυτό το ευχάριστο κλίμα. Ο Ερμής, από τις 17, σε κάνει πιο καχύποπτη και μπορεί να δημιουργήσει μικρές εντάσεις. Ο Άρης όλο το μήνα δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός, σε αποδιοργανώνει, σε κάνει αναξιόπιστη, ανεβάζει τους τόνους στην επαγγελματική σου ζωή και ενισχύει τη ζήλια. Ευκαιρίες θα έχεις σε κάθε επίπεδο, θα διαπιστώσεις όμως επίσης πόσο υπολογισμένες είναι οι κινήσεις κάποιων ανθρώπων γύρω σου. Πάρε πρωτοβουλίες για να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου, αλλά μην επιβάλλεσαι στους άλλους, καθώς έχεις την τάση με την πρώτη ευκαιρία να κάνεις επίδειξη δύναμης και αυτό δε θα σου βγει σε καλό. Ο ανάδρομος Δίας, από τις 10, φέρνει καθυστερήσεις σε οικογενειακές υποθέσεις.

Tip: Προσοχή στα έξοδα.

Ζυγός (24/9-23/10)

Αυτός ο μήνας είναι πολύπλοκος με ζωηρές και τεταμένες καταστάσεις. Όλα τα θέματα πέφτουν στο τραπέζι. Ο Άρης φέρνει αναταράξεις, οι ρυθμοί είναι έντονοι, κυριαρχούν ενθουσιασμός και παρορμητισμός σε υπέρμετρο βαθμό και αυτό ως ένα σημείο σε βοηθά να ξεπερνάς τις δυσκολίες. Ό,τι κι αν συμβαίνει, εσύ το ξεπερνάς. Ο Ερμής, ως τις 16, σε κάνει καχύποπτη και η επικοινωνία δεν είναι στα καλύτερά της. Μιλάς χωρίς τακτ και αυτό ενοχλεί τους άλλους. Από τις 17, δεν μπορείς να συνεννοηθείς με το περιβάλλον σου. Δείχνεις ξεκάθαρα την ενόχλησή σου ακόμα για θέματα μικρής σημασίας. Η νέα Σελήνη στις 5 στο απέναντι ζώδιο φέρνει αλλαγές στην προσωπική σου ζωή. Μην προβάλλεις υπέρμετρα το εγώ σου επισκιάζοντας το σύντροφό σου. Η πανσέληνος στις 19 στο ζώδιό σου βγάζει στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα.

Τip: Επικεντρώσου κάπου και μην ανοίγεις πολλά μέτωπα.

Σκορπιός (24/10-22/11)

Ο Άρης όλο το μήνα μπορεί να σε απομονώσει ή να σε κάνει παρορμητική. Θα χρειαστεί να ασχοληθείς με τους λογαριασμούς σου, με κοινά οικονομικά, με πληρωμές. Θα πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου σε κάθε περίπτωση και να είσαι επιφυλακτική απέναντι σε χειριστικά πρόσωπα που μπορεί να σε εξαπατήσουν. Κάποια μυστικά μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και θα πεις την αλήθεια για γεγονότα και καταστάσεις του παρελθόντος. Ξεκαθάρισε τα πράγματα ως τα μέσα του μήνα. Σκέψου πρακτικά και ανάλυσε τις καταστάσεις με τη νέα Σελήνη στις 5. Η Αφροδίτη, ως τις 20, σε βοηθά, αλλά μην πιστέψεις σε μεγάλα λόγια και ανυπόστατα σενάρια. Μη δίνεις σημασία σε ανταγωνιστικές κινήσεις με τον Ερμή, από τις 17.

Tip: Προσοχή στην υγεία με την πανσέληνο στις 19.

Τοξότης (23/11-21/12)

Αυτός ο μήνας σε γυρνά στο παρελθόν και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις έναν απολογισμό, να δεις την κατάστασή σου, τι δεν έχεις κάνει, τι έχει πάει στραβά. Ο Άρης και ο Δίας σε καλούν να είσαι ανοιχτή και έτοιμη να υλοποιήσεις τις σκέψεις σου. Η νέα Σελήνη στις 5 σε βοηθά να χειριστείς τα σχέδιά σου δυναμικά. Στα μέσα του μήνα τα πράγματα μπορεί να είναι περίπλοκα, πρέπει να προσέξεις τις εξαπατήσεις, τις ακραίες καταστάσεις, τις ψευδαισθήσεις. Η Αφροδίτη ως τις 20 σε κάνει ανασφαλή. Η ανάγκη σου για σταθερότητα σε υποχρεώνει να μένεις σε γνώριμες καταστάσεις ακόμα κι αν αυτό δεν είναι η καλύτερη επιλογή σου. Η πανσέληνος στις 19 θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να γίνεις πιο υπεύθυνη στο χειρισμό των καταστάσεων.

Tip: Πάρε μαθήματα από τις εμπειρίες σου και προχώρα παρακάτω.

Αιγόκερως (22/12-20/1)

Είναι ένας μήνας που μπορείς να ξεκινήσεις νέα πράγματα, αλλά με σύνεση. Έχεις την ενέργεια να μετακινήσεις βουνά, αλλά μην προχωράς γρήγορα και απόφυγε τις υπερβολές. Η νέα Σελήνη στις 5 μπορεί να σε γυρίσει στο παρελθόν ή μπορεί εσύ να είσαι πιο αυστηρή με τον εαυτό σου. Ο Ερμής, ως τις 16, φέρνει νέες γνωριμίες αλλά και εποικοδομητικές συζητήσεις. Από τις 17, γίνεσαι πιο επιθετική και αδιάλλακτη. Η Αφροδίτη, ως τις 20, ευνοεί τις σχέσεις σου με νεαρά πρόσωπα και σε ηρεμεί. Η πανσέληνος στις 19 φέρνει στην επιφάνεια επαγγελματικά θέματα ή διλήμματα ανάμεσα σε επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις. Έλα πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα τις γιορτινές ημέρες.

Tip: Κάνε νέα σχέδια!

Υδροχόος (21/1-19/2)

Η αυτοπεποίθησή σου είναι ανεβασμένη και όλα φαίνονται εύκολα και προφανή. Είναι ένας δυναμικός μήνας με προκλήσεις, ευκαιρίες, αλλά και παγίδες. Στρέψε το βλέμμα σου στο μέλλον, αλλά σταθεροποίησε και κάποιες εύθραυστες καταστάσεις. Ο Άρης σε κάνει να αισθάνεσαι σίγουρη για τον εαυτό σου. Η Αφροδίτη, ως τις 20, φέρνει οικονομικά θέματα στην επιφάνεια, αλλά από τις 21 φέρνει κατανόηση και συνενοχή στις σχέσεις σου. Είσαι αγαπητή και δημοφιλής στο περιβάλλον σου. Θέλεις να επιβεβαιωθείς πάνω σε σταθερές βάσεις, μην αφήνεις την ανασφάλειά σου να φρενάρει την πρόοδό σου. Η νέα Σελήνη στις 5 σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακή στις σχέσεις σου. Κοντινά ταξίδια και νέες γνωριμίες είναι στο πρόγραμμα. Η πανσέληνος στις 19 σε σπρώχνει μπροστά, αρκεί να έχεις συμβιβαστεί με το παρελθόν.

Tip: Ο Ήλιος, ως τις 19, σε κάνει λαμπερή.

Ιχθύες (20/2-20/3)

Αυτόν το μήνα επανεξετάζεις την καθημερινότητά σου σε κάθε επίπεδο. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, ως τις 20, φέρνει νέες γνωριμίες και ειδύλλια, αλλά καλό θα ήταν να στηρίζεσαι περισσότερο στην πραγματικότητα παρά στη φαντασία σου. Σκέψου βαθιά και ρεαλιστικά και μην πιστέψεις σε όρκους αιώνιας αγάπης. Δες τι σου ταιριάζει καλύτερα και βρίσκεται πιο κοντά στα θέλω σου. Μην είσαι αφελής και μην πιστεύεις σε πλάνες. Κάνε μια αγοραπωλησία ή επενδύσεις με τη νέα Σελήνη στις 5. Προσοχή με την πανσέληνο στις 19 στην υπερκατανάλωση. Ο Άρης ρουφάει όλο το μήνα την ενέργειά σου με το σπίτι ή με οικογενειακές υποθέσεις.

Tip: Η επικοινωνία βελτιώνεται.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i