Ζώδια Αύγουστος 2019: Οι προβλέψεις του μήνα

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων από τη Χρύσα Συκά.

astrology-horoscope-background-illustration-id973431206

Ζώδια Αύγουστος 2019: Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Χρύσα Συκά. Πώς θα είναι ο μήνας για όλα τα ζώδια;

Κριός (21/3-20/4)

Τα άστρα σε στηρίζουν. Εξερευνάς και προχωράς τους στόχους σου. Ο Άρης σε στηρίζει και όλα εξελίσσονται γρήγορα, πρόσεξε μόνο την παρορμητικότητά σου. Μείνε επικεντρωμένη και αποτελεσματική. Η Αφροδίτη βάζει χρώμα στην ερωτική σου ζωή ως τις 21, λάμπεις, εκθέτεις τις ιδέες σου και πετυχαίνεις τα σχέδιά σου. Η νέα Σελήνη την 1η φέρνει νέες ευκαιρίες και προοπτικές. Η πανσέληνος στις 15 δίνει θετική σκέψη για το μέλλον και εκπλήρωση στόχων. Με τη νέα Σελήνη στις 30 ασχολείσαι με την εργασία και την καθημερινότητά σου. Με την Αφροδίτη από τις 22 η συναισθηματική σου ζωή μπαίνει σε δεύτερο πλάνο.

Τip: Είναι ένας δυναμικός μήνας.

Ταύρος (21/4-21/5)

Προσπαθείς να σταθεροποιήσεις το παρόν και να κοιτάξεις το μέλλον. Εξελίσσεσαι και κάνεις πράγματα που θες, όπως τα θες. Αυτή τη φορά ξέρεις πού θέλεις να φτάσεις. Μην ξεκινάς κάτι καινούριο χωρίς να έχεις τελειώσει το προηγούμενο. Με την πανσέληνο στις 15 έρχεται στο προσκήνιο η δουλειά σου και αυτό μπορεί να σε αγχώσει αν βρίσκεσαι σε διακοπές. Η συναισθηματική σου ζωή πληρώνει το τίμημα, καθώς δεν έχεις χρόνο να αφιερωθείς στα κοντινά σου πρόσωπα. Εντάσεις μπορεί να προκύψουν με τη νέα Σελήνη την 1η με οικεία πρόσωπα και η συμπεριφορά σου θα είναι επαναστατική. Κάνε υπομονή, καθώς με τη νέα Σελήνη στις 30 θα είσαι πιο ξεκούραστη και γεμάτη διάθεση να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, αναζητάς την περιπέτεια.

Tip: Διεκδικείς τα όνειρά σου.

Δίδυμοι (22/5-21/6)

Έχεις δουλέψει πολύ και έχεις σπαταλήσει την ενέργειά σου σε χίλια δυο πράγματα. Η πανσέληνος στις 15 σε βρίσκει πνιγμένη στις υποχρεώσεις, νιώθεις πως όλοι κρέμονται από πάνω σου. Ευτυχώς, ο Άρης ως τις 17 σε στηρίζει, σου δίνει ενέργεια και δυναμισμό. Ονειρεύεσαι την ηρεμία, αλλά η νέα Σελήνη στις 30 φέρνει στην επιφάνεια οικογενειακά θέματα. Βάλε προτεραιότητες και τελείωνε με πράγματα που σε πιέζουν. Μην τα αναλαμβάνεις όλα μόνη σου, πάρε αποστάσεις για να αναπνεύσεις και να επικεντρωθείς στον εαυτό σου. Σκέψου πριν μιλήσεις για να μην το μετανιώσεις μετά και προσπάθησε να τα βάλεις όλα σε μια τάξη. Η νέα Σελήνη την 1η φέρνει προβλήματα αγαπημένων προσώπων, αλλά η Αφροδίτη ως τις 21 σε βοηθά να συνεννοηθείς με άτομα του περιβάλλοντός σου.

Tip: Έχεις ανάγκη από αέρα.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Από τη μια πλευρά θέλεις να πεις όσα σκέφτεσαι και να διεκδικήσεις την ανεξαρτησία σου και από την άλλη δυσκολεύεσαι να εκφραστείς. Επαναλαμβάνεις συχνά πράγματα που σε εκνευρίζουν. Φιλοσόφησε τα πράγματα και απόφυγε τις εντάσεις στις σχέσεις σου. Ξεκουράσου, πάρε το χρόνο σου για να αισθανθείς καλύτερα. Η νέα Σελήνη την 1η στηρίζει τα οικονομικά σου και προωθεί τα σχέδιά σου. Οι πλανήτες στον Λέοντα λειτουργούν θετικά για τις οικονομικές απολαβές σου και η Αφροδίτη σε σπρώχνει να ξοδέψεις για να εντυπωσιάσεις. Προβάλλεις τις ικανότητές σου με επιτυχία και δείχνεις αποφασισμένη να πετύχεις. Η νέα Σελήνη στις 30 φέρνει κόσμο γύρω σου, όλοι αναζητούν τη συντροφιά σου.

Τip: Απόφυγε τις βιαστικές κουβέντες και πήγαινε διακοπές.

Λέων (23/7-23/8)

Ξέρεις τι θέλεις, ακούς, μοιράζεσαι και κινείσαι κατάλληλα. Προχωράς καλύτερα ομαδικά παρά μόνη. Με τον Άρη και τον Ήλιο στο ζώδιό σου κινείσαι διαρκώς, είσαι συνεχώς απασχολημένη ακόμα και στις διακοπές. Επιδιώκεις την άγκυρα, τη διάρκεια, βάζεις μακροπρόθεσμους στόχους. Είσαι επικεντρωμένη στη δουλειά και βλέπεις τις καταστάσεις σε βάθος και με ακρίβεια. Ο Ερμής, από τις 12 στο ζώδιό σου, διευκολύνει τις διαπραγματεύσεις, τη συνεννόηση και τις μετακινήσεις. Η Αφροδίτη και ο Δίας βοηθούν τις ερωτικές ή τις φιλικές σχέσεις σου και απομακρύνουν τις εντάσεις. Η πανσέληνος στις 15 στο απέναντι ζώδιο σε κάνει γοητευτική. Με τη νέα Σελήνη την 1η μπορεί να μη βγουν στην επιφάνεια τυχόν ανασφάλειες. Η νέα Σελήνη στις 30 βγάζει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα.

Tip: Έχεις ισχυρά χαρτιά στα χέρια σου αυτόν το μήνα.

Παρθένος (24/8-23/9)

Συνυπάρχεις ευχάριστα με τους άλλους, έχεις ανάγκη να απελευθερωθείς, να τολμήσεις να κάνεις πράγματα, αλλά αυτός ο μήνας δε φέρνει μεγάλες αλλαγές, γυρνάς γύρω γύρω. Έχεις διάφορα σχέδια στο μυαλό σου. Ο Ερμής βοηθά περισσότερο την επικοινωνία από τα τέλη του μήνα. Προς το παρόν τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα είναι περιορισμένα, ενώ μπορεί να βιώνεις και ένα παρασκήνιο. Με τη νέα Σελήνη την 1η μπορεί να έχεις την τάση να συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους, η αυτοπεποίθησή σου είναι μειωμένη. Νιώθεις πολύ κουρασμένη από το φόρτο εργασίας από την αρχή της χρονιάς και δεν είσαι σε καλή φυσική κατάσταση. Απόφυγε τις τάσεις υπερβολής σε κάθε περίπτωση. Έκφρασε τα συναισθήματά σου με την Αφροδίτη, από τις 21 στο ζώδιό σου, και κάνε αλλαγές σε κάθε επίπεδο με τη νέα Σελήνη στις 30, επίσης στο ζώδιό σου.

Tip: Είναι ένας πικάντικος μήνας.

Ζυγός (24/9-23/10)

Είσαι δημοφιλής και περιτριγυρισμένη από κόσμο και αυτό σου πάει γάντι. Έχεις καλή διάθεση, επιδιώκεις τις συζητήσεις και τις συναντήσεις ακόμα και με ανθρώπους που δε γνωρίζεις καλά. Έχεις την ανάγκη να συσφίξεις τις σχέσεις σου με αγαπημένα σου πρόσωπα, με φίλους που έχεις να δεις καιρό ή με οικεία πρόσωπα που έχεις παραμελήσει, με το ταίρι σου και με τα παιδιά σου. Βρίσκεσαι σε όλα τα μέτωπα και ο επαγγελματικός τομέας επωφελείται από αυτή την καλή ενέργεια. Η νέα Σελήνη την 1η σου δίνει ιδέες και έμπνευση. Κάνεις πολλά σχέδια που προχωρούν και σε ανανεώνουν. Λάμπεις και ξεχωρίζεις στις συζητήσεις. Η πανσέληνος στις 15 δημιουργεί ένα ζεστό και φιλικό κλίμα. Η Αφροδίτη από τις 21 μπορεί να σε κάνει εσωστρεφή. Προσοχή στην υγεία με τη νέα Σελήνη στις 30.

Τip: Επωφελήσου αυτόν το μήνα για διασκέδαση και χαρά.

Σκορπιός (24/10-22/11)

Έχεις ανάγκη από την υποστήριξη των κοντινών σου προσώπων για να αισθανθείς καλά, αλλά θα χρειαστεί και να ακούς. Είναι καλό να σε στηρίζουν οι άλλοι, όχι όμως να εξαρτάσαι και από αυτούς. Βρες την ισορροπία, ισορρόπησε τις ανάγκες σου με αυτές του περιβάλλοντός σου. Επιβεβαιώσου χωρίς να υπερβάλλεις. Βρίσκεσαι σε τεντωμένο σχοινί και η νέα Σελήνη την 1η σου κάνει τη ζωή δύσκολη. Έχεις επιθετική διάθεση και ίσως κάνεις λανθασμένες επιλογές ακόμα και στον τόπο των διακοπών ή στις παρέες. Βάλε προτεραιότητες στην προσωπική σου ζωή. Η πανσέληνος στις 15 θα είναι καθοριστική τόσο για τα προσωπικά όσο και για τα επαγγελματικά σου. Επικεντρώσου και σήκωσε τα μανίκια. Το άγχος είναι αυξημένο, αλλά βρίσκεις παρηγοριά στους φίλους σου με τη νέα Σελήνη στις 30.

Tip: Κυριαρχεί νευρικότητα αυτόν το μήνα.

Τοξότης (23/11-21/12)

Ο μήνας αυτός είναι ενισχυμένος, όπως κι εσύ. Είναι όλα ή τίποτα, χαλαρά ή ανυπόμονα, παραγωγικά ή ανούσια. Επαγγελματικά, σκαρφαλώνεις βουνά, είσαι έτοιμη να κάνεις κάθε δυνατή προσπάθεια για να οδηγήσεις θετικά την καριέρα σου. Και στην προσωπική σου ζωή το ίδιο, επιδιώκεις τις εκπλήξεις στο ταίρι σου. Παίζεις το παιχνίδι σου και δεν είσαι ποτέ εκεί που σε περιμένουν. Ο Ήλιος και ο Δίας ενισχύουν το δυναμισμό σου και θα πρέπει να μετριάσεις τα πάθη σου. Η νέα Σελήνη την 1η μπορεί να φέρει απρόοπτα στις μετακινήσεις. Προγραμμάτισε σωστά τις διακοπές σου. Είναι πιθανό να αποφασίσεις να πας μεγάλα ταξίδια, αλλά θα κάνεις και νέες γνωριμίες και εποικοδομητικές συζητήσεις. Δε θα θέλεις να γυρίσεις από τις διακοπές. Λάμπεις στην πανσέληνο στις 15. Προσοχή στα έξοδα.

Tip: Βάλε νερό στο κρασί σου και απόφυγε τον παρορμητισμό.

Αιγόκερως (22/12-20/1)

Θέλεις να περνάς καλά, να φροντίζεις τους άλλους, να είσαι παρούσα, δεν εγκαταλείπεις εύκολα. Έχεις τη διάθεση να διασκεδάσεις, να κάνεις συναντήσεις και έξτρα δραστηριότητες. Είναι ιδανική περίοδος για διακοπές. Η νέα Σελήνη την 1η βγάζει στην επιφάνεια περίεργα συναισθήματα. Μπορεί ξαφνικά να νιώσεις ζήλια, ή να έχεις ανταγωνιστική διάθεση, ή ακόμα και μια τάση απομόνωσης. Η πανσέληνος στις 15 βγάζει στην επιφάνεια οικονομικά θέματα, μπορεί να σκέφτεσαι να κάνεις μια αγορά ή επένδυση. Με τον Άρη από τις 18 συνειδητοποιείς πως το καλοκαίρι φεύγει και σιγά σιγά πρέπει να οργανωθείς. Η νέα Σελήνη στις 30 φέρνει εκπλήξεις. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Tip: Επωφελήσου αυτόν το μήνα για να σκεφτείς τον εαυτό σου.

Υδροχόος (21/1-19/2)

Προσπάθησε να ανοιχτείς στους άλλους, να ασχοληθείς μαζί τους, αλλά και να ξεκουραστείς. Μην καταναλώνεις υπέρμετρη ενέργεια, είτε στον επαγγελματικό είτε στον προσωπικό τομέα, για να μη γυρίσεις από τις διακοπές περισσότερο κουρασμένη. Πρόσεχε τις παρέες σου και άσε τον καθένα να ρυθμίσει μόνος του τα προβλήματά του. Μην επωμίζεσαι και άλλα προβλήματα, δώσε μόνο συμβουλές, δεν είσαι υποχρεωμένη άλλωστε να το κάνεις. Η νέα Σελήνη την 1η στο απέναντι ζώδιο βγάζει στην επιφάνεια προβλήματα γάμου, σχέσεων και συνεργασιών και ο Ερμής από τις 12 χειροτερεύει τις καταστάσεις. Η πανσέληνος στις 15 σε καλεί να κάνεις υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, γιατί διαφορετικά η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Ο ορθόδρομος Δίας από τις 11 προωθεί διάφορα σχέδια που είχαν καθυστερήσει. Η νέα Σελήνη στις 30 σου ζητά να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου.

Tip: Μην το παρακάνεις, γενικά.

Ιχθύες (20/2-20/3)

Επιβεβαιωμένη και με εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, δείχνεις όλες σου τις ικανότητες για να αντιμετωπίσεις διάφορες καταστάσεις. Η δημιουργικότητά σου σε βοηθά να λάμψεις επαγγελματικά και η νέα Σελήνη την 1η στο να βρεις μια νέα δουλειά. Ανοίγεις φτερά, πολλαπλασιάζεις σχέδια και στόχους και λύνεις προβλήματα με αγαπημένα πρόσωπα. Η προσωπική σου ζωή έρχεται στη σκηνή με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο, από τις 21 του μήνα και μετά. Οι σχέσεις σου μπαίνουν στο μικροσκόπιο και μια μικρή κρίση είναι πιθανή. Αυτό ενισχύεται και με τη νέα Σελήνη στις 30. Προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου προσέχοντας τις αυταπάτες και τις εξαπατήσεις. Ασχολήσου περισσότερο με τα κοντινά σου πρόσωπα και τους φίλους σου.

Tip: Προσοχή στην υγεία με την πανσέληνο στις 15.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i