Ζώδια Δεκέμβριος 2018 από τον Κώστα Λεφάκη: Οι μηνιαίες προβλέψεις

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων από τον Κώστα Λεφάκη.

astrological-zodiac-signs-picture-id935294398 Credit:Dzhulbee

Ζώδια Δεκέμβριος 2018: Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τον Κώστα Λεφάκη. Πώς θα είναι ο μήνας για όλα τα ζώδια;

Κριός

Κινήσου δυναμικά και άφοβα. Εκμεταλλεύσου τις καλές ευκαιρίες στον έρωτα, που δε θα λείψουν. Βάλε σε πρακτική εφαρμογή δημιουργικές ιδέες, γίνε περισσότερο μεθοδική στη δουλειά σου και διάλεξε σωστά τις παρέες σου. Υπολόγισε στα χρήματα που μπορείς να έχεις και μη φαντάζεσαι πράγματα που δεν είναι εφικτά. Ξεπέρασε τον υποκειμενισμό σου και δέξου ότι έχεις κάνει λάθη στο παρελθόν. Ήρθε η εποχή να τα διορθώσεις. Ξεκίνα από τώρα. Η εποχή χρειάζεται σκληρή δουλειά, όχι μόνο εσωτερική, αλλά και πραγματική. Δες με καλή διάθεση τη φασίνα, τη ρουτίνα, την τάξη και τα τρεχάματα.

ΕΥ ΖΗΝ Αναζήτησε μέρη που θα ξεκουράσουν την ψυχή σου, είτε για θέαμα είτε για φαγητό. Φρόντισε καλύτερα την εμφάνισή σου.

Ταύρος

Επωφελήσου από τις ευκαιρίες που σου δίνει η Αφροδίτη στο Σκορπιό και ο Άρης στους Ιχθείς. Η πρώτη φέρνει τύχη στον έρωτα, ο δεύτερος ευκαιρίες για ταξίδια. Απόφυγε να κάνεις κάτι στην πορεία του μήνα που θα μπορούσε να στρέψει τα πράγματα εναντίον σου. Στις προσωπικές αλλά και στις κοινωνικές σου σχέσεις μην είσαι ανυπόμονη, ούτε σπασμωδική, είτε στην κίνηση είτε στην έκφραση. Έχεις όλες τις προοπτικές να περάσεις ευχάριστα την περίοδο των εορτών. Ως Ταύρος, φημίζεσαι για την υπομονή, αλλά επειδή κουράστηκες τους τελευταίους μήνες, έχασες σημαντικό μέρος από αυτήν. Επιστράτευσέ τη μαζί με την προνοητικότητα στις αποφάσεις σου, στις αγορές που θα κάνεις, αλλά και στη βελτίωση της εικόνας σου.

ΕΥ ΖΗΝ Μην ταξιδέψεις απρογραμμάτιστα, μη στηριχτείς στις υποσχέσεις τρίτων. Εκτονώσου από την κούραση με τη μουσική, την ομορφιά ενός θεάματος ή με συχνότερες αποδράσεις στην ύπαιθρο.

Δίδυμοι

Το μήνα αυτόν, με τη βοήθεια του Δία στον Τοξότη, βρες τον τρόπο για να κάνεις σωστές επιλογές. Μην παρασύρεσαι από το δέλεαρ της αγοράς και περιορίσου στα απολύτως απαραίτητα. Τα οικονομικά σου παραμένουν ακόμη εύθραυστα. Προφυλάξου από τις ίδιες τις ψευδαισθήσεις σου. Μπορείς να έχεις ωραίες ιδέες και σχέδια, αλλά κοστίζουν περισσότερο απ’ όσο φαντάζεσαι. Στο επαγγελματικό περιβάλλον όλα μιλούν για πρόοδο. Προς το παρόν όμως μη βιαστείς να επιβεβαιώσεις την ισχύ σου. Στον έρωτα γίνε πιο διαλλακτική, απόφυγε να ντύσεις με ιδέες και εξωραϊσμούς κάτι που δεν είναι όμορφο.

ΕΥ ΖΗΝ Συντήρησε την ποιότητα στη διαβίωσή σου, επίλεξε ήσυχα μέρη για δείπνο ή μια ψυχαγωγική βραδιά, μην εμπλέκεσαι με ανθρώπους που δε σου ταιριάζουν.

Καρκίνος

Ο Δεκέμβριος σε βρίσκει ευχαριστημένη, αλλά όχι ευτυχισμένη. Προγραμμάτισε από τώρα προσδοκίες που έχουν μείνει σε καθυστέρηση. Έχεις ιδέες και όνειρα αλλά και πολλές ευθύνες. Μην το ξεχνάς! Πρέπει να δικαιώσεις τον εαυτό σου, να τον περιποιηθείς, να του δώσεις χαρές και ανέσεις. Μην αφήνεις τις ευκαιρίες της ελεύθερης έκφρασης η οποία θα σε αποσυμπιέσει από όλα αυτά που σε καταπίεσαν τους προηγούμενους μήνες. Στον έρωτα είσαι περισσότερο τυχερή απ’ όσο νομίζεις. Ανακάλυψε το δρόμο που θα σε οδηγήσει στην ευτυχία. Μην παρεκκλίνεις σε δρόμους που θα σε ταλαιπωρήσουν.

ΕΥ ΖΗΝ Σου δίνεται η ευκαιρία να ζήσεις ευχάριστες στιγμές, σε οικογενειακή ατμόσφαιρα, σε κοινωνικές προσκλήσεις ή σε ένα ξεχωριστά πολυτελές ταξίδι στο εξωτερικό.

Λέων

Το δοκιμαστικό πέρασμα του Ουρανού για λίγο στον Ταύρο σε αναστάτωσε. Η συνέπεια των εκλείψεων έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Ο προηγούμενος μήνας σε προβλημάτισε, αλλά αυτός που ακολουθεί θα σε κάνει περισσότερο χαρούμενη και συχνά ευνοούμενη. Ο Δίας στον Τοξότη σου δίνει τις ευκαιρίες να προχωρήσεις παραπέρα. Ο επαγγελματικός τομέας αλλά και οι σχέσεις με τους ανθρώπους παρουσιάζουν καινούριο ενδιαφέρον. Έλεγχε όμως το ελάττωμά σου να κάνεις τα ίδια λάθη. Αυτή τη φορά δεν πρέπει! Τερματίζοντας την πορεία της, αυτή η χρονιά σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις ότι ξημερώνει μια νέα εποχή για εσένα. Διώξε την κούραση και τον προβληματισμό.

ΕΥ ΖΗΝ Μην περιμένεις να ακουμπήσεις σε έναν πρόθυμο ώμο. Χτίσε το μέλλον σου τη χρονιά που έρχεται με δικά σου κεφάλαια. Δώσε μια νότα πολυτέλειας στη ζωή σου για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Παρθένος

Σημαντική η πορεία του φετινού Δεκεμβρίου και καθοριστική για αρκετούς μήνες αργότερα. Η φρόνηση και η πρόνοια είναι δύο στοιχεία που πρέπει να συνοδεύουν καθημερινά τη συμπεριφορά σου. Τη χαρά θα τη βρεις στο στενό περιβάλλον και την ταλαιπωρία στις συνεργασίες ή στις επαφές σου με τους άλλους. Προγραμμάτισε εκ νέου το χρόνο σου, έτσι ώστε να έχεις αρκετό καιρό για ξεκούραση, ήρεμο ύπνο και μια δόση ψυχαγωγίας. Οι πολιτιστικές εξορμήσεις θα σε βοηθήσουν, ο κόσμος του θεάματος θα σου διώξει το άγχος. Μια αγάπη όμως φαίνεται ότι καραδοκεί να ταράξει τα νερά της καθημερινότητάς σου. Αντιμετώπισέ τη με χαμόγελο, αλλά και ρεαλισμό. Μην πέφτεις στις παγίδες των λανθασμένων εκτιμήσεων που προκαλούν οι ψεύτικες εντυπώσεις.

ΕΥ ΖΗΝ Άλλαξε λίγο τη διατροφή σου, ανανέωσε την γκαρνταρόμπα σου στο πλαίσιο που σου επιτρέπεται, γράψου σε ένα σύλλογο ορειβατών, γίνε μέλος σε πνευματική λέσχη.

Ζυγός

Ανακάλυψε τη δύναμή σου, καθώς οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν θα σε βοηθήσουν να επεκτείνεις τα όρια της επικράτειάς σου. Οι φιλίες, οι άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος θα σε απασχολήσουν ποικιλότροπα. Κάποιες αντιξοότητες δε θα λείψουν από την εργασία σου. Μην είσαι αγχώδης και σπασμωδική. Όταν οι άλλοι προσπαθούν να σε καταπιέσουν ή να σε πείσουν, βρες άλλο τρόπο αντίδρασης. Μην ξεχνάς εκείνους που ήταν ασυνεπείς στις υποσχέσεις τους και δε στάθηκαν όταν έπρεπε στο πλευρό σου. Δεν πρέπει να πιστεύεις ό,τι ακούς αυτή την εποχή. Στη δουλειά σου μην αρνηθείς τον κόπο και κάποια θυσία. Στον έρωτα τα πράγματα είναι ρευστά και ο άνθρωπος που σε αφορά έχει προβλήματα που δεν τα ομολογεί.

ΕΥ ΖΗΝ Κάνε μια σωστή επιλογή ανθρώπων που μπορούν να μοιραστούν με ειλικρίνεια τις χαρές και τις λύπες σου. Προγραμμάτισε έγκαιρα το πώς θα περάσεις τις ημέρες των εορτών και πού θα ήταν το καλύτερο για εσένα να βρεθείς.

Σκορπιός

Μην αμφισβητείς τη δύναμη που έχεις και την τύχη που βρίσκεται δίπλα σου. Βρες όμως το σωστό τρόπο για να τη χρησιμοποιήσεις. Προσπάθησε για την εσωτερική σου λύτρωση, σκέψου μακροπρόθεσμα τις συνέπειες των επιλογών ή των αποφάσεών σου, διατήρησε σταθερό το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου αποφεύγοντας να το σπαταλήσεις σε περιττά έξοδα. Σου αρέσει να καθοδηγείς τους άλλους, να τους προστατεύεις ή να τους γίνεσαι χρήσιμη. Αλλά μην αγνοείς ότι για ακόμα μια φορά οι άνθρωποι μπορούν να σε απογοητεύσουν. Το να είσαι επιφυλακτική με ό,τι και όποιον δεν ξέρεις σου δίνει προβάδισμα σ’ αυτά που θέλεις να πετύχεις.

ΕΥ ΖΗΝ Προσαρμόσου σε δεδομένα που δεν μπορείς να αλλάξεις, πάρε πρωτοβουλίες σε θέματα που εξελίσσονται, αλλά απόφυγε να εκτεθείς με ακατάλληλες κουβέντες σε ανθρώπους που δεν πρέπει.

Τοξότης

Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας των γενεθλίων σου και αυτή τη χρονιά σου επιφυλάσσει ξεχωριστά δώρα και απολαύσεις. Μια ηθική ικανοποίηση θα γίνει η κινητήρια δύναμη για να γίνεις ακόμα πιο εξωστρεφής, να αγνοήσεις ό,τι σε περιορίζει και να δώσεις νέα πνοή στα σχέδιά σου. Φρόντισε όμως να ασχολείσαι και με το παρόν και να μη μεταθέτεις ενέργειες για το μέλλον, καθώς ο μήνας φαίνεται να σε ευνοεί ποικιλότροπα. Μη χάνεις λοιπόν ευκαιρίες για να προβληθείς, να επικοινωνήσεις, να κερδίσεις ανθρώπους και να κατακτήσεις εκείνους που σε ενδιαφέρουν. Αισθηματικά, ο μήνας θα σου φέρει ξεχωριστή χαρά, ιδιαίτερα αν έχεις ταλαιπωρηθεί με κάποιο σχετικό ζήτημα τον τελευταίο καιρό. Απαλλάξου από στερεότυπα, αντιδραστικότητα και εφάρμοσε για τον εαυτό σου αυτά τα ωραία που προτείνεις στους άλλους.

ΕΥ ΖΗΝ Τακτοποίησε τα του οίκου σου. Γίνε καλή οικοδέσποινα για τους φιλοξενούμενους που είναι πολύ πιθανόν να έχεις. Κινήσου έξυπνα και αποτελεσματικά στα οικονομικά σου.

Αιγόκερως

Οι συνθήκες της ζωής σου βελτιώνονται και κάποια πράγματα μπαίνουν στη θέση τους. Αυτό σε διευκολύνει στην καθημερινότητά σου, τις προσωπικές σου επιλογές και ό,τι έχεις προσπαθήσει να επηρεάσεις προς όφελός σου. Εξακολουθεί να σε απασχολεί η συναισθηματική σου ζωή, αλλά ακόμα κι έτσι βρίσκεις τρόπους για να φέρεις την κατάσταση εκεί που σε εξυπηρετεί. Κανένας κόπος σου δε θα πάει χαμένος αυτή την εποχή, ιδιαίτερα αν αυτό αφορά πρακτικά θέματα που χρειάζονται επιμέλεια. Μην απομακρύνεσαι από τους στόχους σου και μη δίνεις άλλα περιθώρια σ’ εκείνους που δείχνουν ότι δεν καταλαβαίνουν τις καλές σου προθέσεις. Φρόντισε να είσαι περισσότερο κοινωνική τις γιορτινές ημέρες και περισσότερο δραστήρια.

ΕΥ ΖΗΝ Κάνε τώρα τις μικρές σου επαναστάσεις και δήλωσε τις απόψεις σου. Προστάτεψε προσωπικά σου θέματα και πιστεύω και μην αντιδράς απόλυτα σε ό,τι δε σου αρέσει ή δεν έχεις σκεφτεί ως πιθανότητα.

Υδροχόος

Η περίοδος θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τα αισθήματά σου για κάποιον άνθρωπο και να απαλλαγείς από αγκυλώσεις του παρελθόντος. Όποιο δρόμο κι αν επιλέξεις στα αισθηματικά σου, προβλέπεται να έχει θετικά αποτελέσματα για εσένα, ακόμα κι αν η επιλογή σου δε λειτουργήσει βραχυπρόθεσμα. Μην ξεχνάς να είσαι διπλωματική, να φροντίζεις τα στεγανά και τα όρια της ασφάλειάς σου και να μην παρασύρεσαι από άλλους που φαίνεται να μην υπολογίζουν τις συνέπειες των πράξεών τους. Η καλή σου φυσική κατάσταση σε βοηθά σε θέματα σωματικής αντοχής ή σε κρατά όρθια σε πολλές ώρες δουλειάς. Οι γιορτινές ημέρες σου επιτρέπουν να υποστηρίξεις περισσότερο τις επιθυμίες σου, ακόμα και να αρνηθείς τη συμμετοχή σου σε ένα συλλογικό κοινωνικό σχέδιο.

ΕΥ ΖΗΝ Βρες την ηρεμία σου! Γίνε ο καλύτερος εαυτός σου περιορίζοντας την πρόσβαση των ακατάλληλων ανθρώπων στην προσωπική σου ζωή. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου εκεί που έχεις δίλημμα.

Ιχθύες

Είσαι η πρώτη που πρέπει να υποστηρίξει τα πιστεύω και τις πεποιθήσεις σου, έστω κι αν αυτό σε αναγκάζει να κολυμπήσεις αντίθετα στο ρεύμα της εποχής. Κράτησε τις δυνάμεις σου για οτιδήποτε θεωρείς ουσιαστικό και σημαντικό και έχε εμπιστοσύνη στην τύχη σου. Μην είσαι ευέξαπτη στις σχέσεις σου και μην ξεσπάς άδικα σε ανθρώπους που έχεις μεγάλη οικειότητα μαζί τους. Ξεπέρασε μια οικονομική δυσπραγία, γίνε πιο δημιουργική στον ελεύθερο ή παραγωγικό σου χρόνο και πάρε γρήγορες αποφάσεις. Η πολλή σκέψη γεννά αμφιβολίες οι οποίες καθυστερούν την έκβαση θεμάτων που σε απασχολούν. Οι γιορτινές μέρες προβλέπονται περισσότερο κοινωνικές και ευχάριστες από άλλες χρονιές, αρκεί να μην αποφασίσεις να απομονωθείς από εκείνους που είναι αεικίνητοι, αρκετά επιφανειακοί και καθόλου προβληματισμένοι.

ΕΥ ΖΗΝ Να είσαι αυθόρμητη. Αυτό που έχει σημασία είναι να εκτονωθείς, να ξεπεράσεις κάποιες σου ανασφάλειες και να τροφοδοτήσεις με κάποιον τρόπο ξανά τη ματαιοδοξία σου. Πίστεψε σ’ εσένα και προχώρησε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i