Ζώδια Φεβρουάριος 2019 από τον Κώστα Λεφάκη: Οι μηνιαίες προβλέψεις

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων από τον Κώστα Λεφάκη.

girl-holding-gold-star-confetti-picture-id681774012 Credit:tolgart

Ζώδια Φεβρουάριος 2019: Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τον Κώστα Λεφάκη. Πώς θα είναι ο μήνας για όλα τα ζώδια;

Κριός

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα σε βοηθά να καλύψεις εκκρεμότητες και άλλα ζητήματα στην εργασία. Φρόντισε να είσαι συνεπής σε ό,τι έχεις αναλάβει και ό,τι φαίνεται να εξυπηρετεί το συμφέρον σου. Οικονομικά, κάνε καλύτερη διαχείριση στα χρήματα και περιόρισε τα έξοδα που δεν είναι απαραίτητα. Αισθηματικά, μην περιμένεις σημαντικές εξελίξεις και μη βιάζεσαι να γίνουν όλα όπως τα θέλεις και περιμένεις. Ασχολήσου με οτιδήποτε σε ευχαριστεί και βάλε προτεραιότητες που θα εξυπηρετήσουν τους στόχους σου. Έτσι, θα νιώσεις ικανοποίηση και έτοιμη να αναλάβεις δράση σε όλους τους τομείς που σε αφορούν. Πρόσεξε τον τρόπο που σκέφτεσαι και ποιους επιλέγεις να είναι δίπλα σου.

ΕΥ ΖΗΝ Επιστράτευσε τη λογική σου και μη λειτουργείς παρορμητικά.

Ταύρος

Το πρώτο μισό του μήνα απόφυγε τις άσκοπες συναναστροφές οι οποίες μπορεί να επηρεάσουν τη διάθεση και τις πράξεις σου. Οικονομικά, μπορείς να δρομολογήσεις ενέργειες που θα σε βοηθήσουν να αποκαταστήσεις το εισόδημά σου. Απόφυγε μόνο τα έξοδα εκείνα που δεν αλλάζουν κάτι πρακτικά στην καθημερινότητά σου. Αισθηματικά, ξεπερνάς τις αμφιβολίες σου, γίνεσαι πιο αισιόδοξη και αποκτάς νέα ενδιαφέροντα αν είσαι ελεύθερη. Αποδέξου κοινωνικές προσκλήσεις, επικοινώνησε με τους φίλους σου και κράτησε θετική στάση σε οτιδήποτε σου κάνει θετική εντύπωση. Είναι το διάστημα που μπορείς να κάνεις αλλαγές στο σπίτι, να επικοινωνήσεις με αγαπημένους φίλους από το παρελθόν και να οργανώσεις καλύτερα την καθημερινότητά σου. Προσπάθησε να μην είσαι τόσο συγκεντρωτική και να μην επιμένεις εκεί που οι ενέργειές σου επηρεάζουν και άλλους ανθρώπους.

ΕΥ ΖΗΝ Ξεκινά μια σημαντική περίοδος για εσένα και πρέπει να οργανώσεις τη ζωή και τις ασχολίες σου.

Δίδυμοι

Αισθηματικά υπάρχει πίεση και αβεβαιότητα, η οποία οφείλεται μερικώς και στις δικές σου επιλογές. Είσαι πιο βιαστική απ’ όσο χρειάζεται και αυτό σε παρασύρει σε λάθος κινήσεις. Μπορείς όμως να επωφεληθείς από τις εξελίξεις στη δουλειά σου, να κατοχυρώσεις θέσεις και δικαιώματα και να πάρεις ανάσα στα οικονομικά σου. Κάποιες υποχρεώσεις τακτοποιούνται και μια νέα πηγή εισοδήματος θα κάνει σύντομα την εμφάνισή της. Η οικογένεια είναι ένα ασφαλές καταφύγιο, αλλά θα πρέπει να προσαρμόσεις λίγο τη συμπεριφορά σου για να αποφύγεις μια δύσκολη προσαρμογή σε ό,τι επικρατεί εκεί. Δες καθαρά τις επιλογές σου, φρόντισε περισσότερο την υγεία και τις κοινωνικές σου συναναστροφές και απλοποίησε κάποιες συνήθειές σου. Κάποιοι από το άμεσο περιβάλλον σου προσπαθούν να σε κάνουν να δεις διαφορετικά κάποιες καταστάσεις, αλλά εσύ συνεχίζεις να αντιστέκεσαι για χάρη μιας άσκοπης πλέον σκοπιμότητας.

ΕΥ ΖΗΝ Το μήνα αυτό θα βγεις κερδισμένη στον επαγγελματικό στίβο.

Καρκίνος

Η οικογένεια θα σε απασχολήσει το πρώτο μισό του μήνα, αλλά θα καταφέρεις να ισορροπήσεις και να αντεπεξέλθεις στις αντιξοότητες. Αν είσαι φιλόδοξη, επεξεργάσου τα επαγγελματικά σου και κάνε αυτό που νομίζεις πως πρέπει να γίνει. Οικονομικά, το πρώτο μισό του μήνα έχει έξοδα αλλά και κάποια αδιέξοδα, τα οποία τακτοποιούνται σταδιακά. Φρόντισε να είσαι αυτάρκης στις ανάγκες σου και να μη χρειαστεί να υποχρεωθείς ή να στενοχωρηθείς. Γίνε περισσότερο δημιουργική στη σκέψη και τις ενέργειές σου, ιδιαίτερα αν αυτό σε βοηθά να είσαι πιο ικανοποιημένη με τον εαυτό σου. Αισθηματικά, φρόντισε να βελτιώσεις ό,τι μπορείς τώρα χωρίς να προσφύγεις σε ριζικές αλλαγές. Απόφυγε τους εγωισμούς και τις αντιπαλότητες με το σύντροφό σου και περιφρούρησε τα στεγανά της καρδιάς σου. Κάποιες δοκιμασίες θα σε κάνουν πιο δυνατή.

ΕΥ ΖΗΝ Ελευθέρωσε τα ταλέντα σου και πρόβαλε τις ικανότητές σου σε όλους τους τομείς που θεωρείς σημαντικούς για εσένα.

Λέων

Φρόντισε τα επαγγελματικά σου και έχε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου. Κάποιες φορές χρειάζεται να είσαι περισσότερο διπλωματική παρά ευθύς. Να θυμάσαι ότι οι φίλοι και οι αγαπημένοι σου άνθρωποι έχουν τις δικές τους ανάγκες τις οποίες δεν μπορείς να καλύψεις χωρίς να το συζητήσεις μαζί τους. Το πρώτο μισό του μήνα θα έχεις λόγους να είσαι εκνευρισμένη, ενώ το δεύτερο οι καταστάσεις κυλούν πιο φυσιολογικά. Οικονομικά, περιόρισε τα έξοδά σου, καθώς ο επόμενος μήνας θα φέρει περισσότερες ευκαιρίες ανάπτυξης σε αυτό τον τομέα. Μέχρι τότε μπορείς να εξελίσσεις τις δυνατότητές σου, να κάνεις ερευνητικές επαφές με όσους μπορούν να σου φανούν χρήσιμοι ή κατατοπιστικοί. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου στα διλήμματα της καρδιάς και μην πιστεύεις στο σενάριο που βολεύει τις επιθυμίες σου!

ΕΥ ΖΗΝ Φρόντισε να μην επιμένεις εκεί που χρειάζεται να υποχωρήσεις!

Παρθένος

H πρώτη εβδομάδα του μήνα σε απασχολεί με θέματα της εργασίας που δεν μπορείς να τακτοποιήσεις ή να πάρεις τις αποφάσεις που θέλεις, εξαιτίας των ελλιπών στοιχείων που διαθέτεις. Το δεύτερο μισό του μήνα προσφέρεται περισσότερο για μια γενική αναδιοργάνωση των δραστηριοτήτων σου. Αισθηματικά, μπορείς να βελτιώσεις τη σχέση με το σύντροφό σου και, γενικότερα, να συνεννοηθείς καλύτερα. Οικονομικά, ο μήνας είναι πιο αποτελεσματικός το δεύτερο δεκαπενθήμερο. Εδώ όμως θα έχεις και περισσότερη δουλειά να κάνεις για να υπερασπιστείς την εξέλιξή σου, ιδιαίτερα αν πρέπει να συνδυάσεις πολλά και αντίθετα ενδιαφέροντα ή αν η σημερινή σου δουλειά δε βασίζεται στο αντικείμενό σου. Δώσε σωστές προτεραιότητες και υποστήριξε καλύτερα το μέλλον σου!

ΕΥ ΖΗΝ Μην αναβάλλεις για αύριο αυτά που μπορείς να τελειώσεις σήμερα.

Ζυγός

Διατήρησε την ψυχραιμία σου σε όλες τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσεις το πρώτο μισό του μήνα. Ασχολήσου κυρίως με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου τακτοποιώντας εκκρεμότητες ή τελειώνοντας το έργο που έχεις αναλάβει. Το δεύτερο μισό του μήνα μπορείς να βάλεις σε τάξη το σπίτι και τα αισθήματά σου για κάποιον άνθρωπο, αποδεχόμενη τα όρια και τις ειδικές συνθήκες της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί. Μη βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις που θα σε δεσμεύσουν για καιρό. Ένα ταξίδι ή ένα ποιοτικό διάλειμμα από αυτά που σε απασχολούν και σε ταλαιπωρούν θα μπορούσε να σου προσφέρει την ανανέωση που ζητάς. Εξέτασε, επίσης, το ενδεχόμενο μιας πιο μόνιμης μετάβασης στο εξωτερικό, εάν οι εδώ επαγγελματικές σου προσπάθειες έχουν αποβεί άκαρπες.

ΕΥ ΖΗΝ Φρόντισε την υγεία και τη διατροφή σου και έλεγχε τον εκνευρισμό σου.

Σκορπιός

Βελτίωση υπάρχει στα αισθηματικά σου μετά την πρώτη εβδομάδα του μήνα. Προσπάθησε να αλλάξεις τη διάθεσή σου και να δεχτείς μια νέα πραγματικότητα που εξυπηρετεί τους στόχους και τις επιθυμίες σου. Αν ξεκαθαρίσεις το τοπίο των ενδιαφερόντων σου, μπορείς να τα καταφέρεις με ό,τι κι αν ασχοληθείς από τις 14 του μήνα και μετά. Δες θετικά κάποια απρόοπτα και προσπάθησε να είσαι μέρος των εξελίξεων στην εργασία. Είναι το διάστημα που μπορείς να υποστηρίξεις αποτελεσματικά το αντικείμενο που υπηρετείς και να κερδίσεις συναδελφική υποστήριξη. Φρόντισε να είσαι διακριτική με τους άλλους και να μη λειτουργείς εγωιστικά.

ΕΥ ΖΗΝ Να είσαι τολμηρή στις διεκδικήσεις και τις συναναστροφές σου.

Τοξότης

Ο μήνας και η εποχή σε βοηθούν να διεκπεραιώσεις υποθέσεις που σε απασχολούν από καιρό, αλλά και να βελτιώσεις το κλίμα που επικρατεί στη δουλειά σου. Υποχρεώσεις και αντιξοότητες δε θα λείψουν, αλλά μπορείς να τις ξεπεράσεις δίνοντας έμφαση στην επικοινωνιακή σου δεινότητα και τη διπλωματική οδό συμπεριφοράς. Το απρόοπτο θα παίξει ρόλο, σίγουρα όμως πιο θετικό απ’ ό,τι στο παρελθόν. Σκέψου τι θέλεις να αλλάξει στην προσωπική και αισθηματική σου ζωή και προσπάθησε να το επηρεάσεις. Μερικές φορές δεν έχεις την απαιτούμενη διάθεση και αυτό γιατί δεν πιστεύεις στις σκοπιμότητες. Γι’ αυτόν το μήνα δέξου να παίξεις το παιχνίδι των άλλων, αν θέλεις να κερδίσεις χώρο στο περιβάλλον που κινείσαι!

ΕΥ ΖΗΝ Είναι η εποχή του προγραμματισμού και της προετοιμασίας ενός νέου σκοπού!

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε βοηθά να έχεις αποτελέσματα στους τομείς που σε ενδιαφέρουν. Αισθηματικά έχεις εύνοια, προσπάθησε λοιπόν να εκμεταλλευτείς αυτήν την περίοδο και να προσπαθήσεις να κάνεις τα δύσκολα. Η νοοτροπία σου σε βοηθά να λειτουργήσεις κατάλληλα και να αποκτήσεις νέους συμμάχους στις ασχολίες σου. Μια αδικία που σου στοίχισε στο παρελθόν μπορεί να αποκατασταθεί τώρα ή να εισπράξεις τα εύσημα μιας έξυπνης επιλογής. Τα πρακτικά σου θέματα λύνονται με την κατάλληλη συμπεριφορά. Μείνε ψύχραιμη στα δύσκολα και μην επηρεάζεσαι στις αποφάσεις σου. Δείξε θετική διάθεση σ’ εκείνους που ζητούν τη βοήθειά σου, αλλά μην αναλαμβάνεις ευθύνες σε τομείς που δε σε αφορούν!

ΕΥ ΖΗΝ Δώσε την απαραίτητη προσοχή στη διατροφή και βελτίωσε τη φυσική σου κατάσταση.

Υδροχόος

Ο μήνας των γενεθλίων σου σε βοηθά σε θέματα επικοινωνίας και προβολής σου. Φρόντισε να είσαι καλά προετοιμασμένη σε θέματα επαγγελματικού συναγωνισμού και κατοχύρωσε μια νέα πελατειακή σχέση ή εκμεταλλεύσου μια ευκαιρία που θα παρουσιαστεί, ιδιαίτερα το πρώτο μισό του μήνα. Αισθηματικά, δε σε συμφέρουν οι αντιπαραθέσεις, όσο δίκαιο κι αν θεωρείς ότι έχεις στις διεκδικήσεις σου. Οικονομικά προβλέπονται κάποια έκτακτα έξοδα το δεύτερο μισό του μήνα και καλό θα ήταν να έχεις προνοήσει για ό,τι μπορεί να προκύψει σχετικά. Φρόντισε, επίσης, κάποια θέματα ανταγωνισμού που ζητούν καλύτερη προετοιμασία εκ μέρους σου!

ΕΥ ΖΗΝ Διατήρησε την ψυχική σου ηρεμία και μην ασχολείσαι με υποθέσεις που δεν προσφέρονται για το συμφέρον σου!

Ιχθύες

Φρόντισε να είσαι σίγουρη για τις αισθηματικές σου επιλογές, καθώς μερικές φορές φαίνεται να επηρεάζεται το συναίσθημά σου από εξωγενείς παράγοντες. Μην αδικείς το σύντροφό σου και μην του προκαλείς ανασφάλεια με τη συμπεριφορά σου. Οικονομικά και κοινωνικά θέματα προβλέπεται να σε απασχολήσουν ευχάριστα, καθώς τερματίζονται κάποιες ανησυχίες σου. Η οικογένεια γίνεται για άλλη μια φορά το στήριγμά σου, καθώς είναι δίπλα σου χωρίς να ζητά εξηγήσεις και επιβεβαιώσεις. Δείξε κι εσύ με τη σειρά σου την εκτίμησή σου, επίλυσε θέματα και διαφορές από το παρελθόν και κλείσε οριστικά κάποια θέματα που προκάλεσαν αναστάτωση στην οικογενειακή σου γαλήνη.

ΕΥ ΖΗΝ Φρόντισε να έχεις ελεύθερο χρόνο και να τον χρησιμοποιήσεις ποιοτικά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i